Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bjacek Opublikowano 2 Września 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Cześć! Przetłumaczyłem na język polski jakieś 3/4 instrukcji programowania aparatur Graupner MC-26/28. "Jakieś 3/4", ponieważ zająłem się częścią tekstu dla modeli samolotów, nie tłumaczyłem opisów dla helikopterów. Takie samo menu ma też MC-20 i troszkę uboższe MC-16, więc można powiedzieć, że użytkownicy tych aparatur też mogą sięgnąć po ten opis. Instrukcja w PDF jest dostępna tutaj -> bit.ly/2EGTtJ7 Udostępniam do użytku osobistego. Drukować, czytać, pobierać itp. Moja praca nie ma ani charakteru komercyjnego, ani zarobkowego. Tłumaczenie wykonałem dla potrzeb użytkowników Graupnera w naszym klubie. Instrukcja może zawierać jakieś tam "potworki gramatyczne", ponieważ żaden korektor nie miał jej w rękach. Niemniej, powinna być zrozumiała i czytelna. Gdyby było zainteresowanie taką pracą, to mogę wykonać też rodzaje notatek, na przykład, jak zaprogramować fazy lotu w szybowcu (start, lot, speed, termik), jak ustawić gaszenie silnika w modelu z napędem spalinowym (żarówka, benzyna) itd. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motfil Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Super praca ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Szacun dla kolegi Jacka za wkład pracy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 W dniu 2.09.2020 o 17:35, bjacek napisał: Cześć! Przetłumaczyłem na język polski jakieś 3/4 instrukcji programowania aparatur Graupner MC-26/28. "Jakieś 3/4", ponieważ zająłem się częścią tekstu dla modeli samolotów, nie tłumaczyłem opisów dla helikopterów. Takie samo menu ma też MC-20 i troszkę uboższe MC-16, więc można powiedzieć, że użytkownicy tych aparatur też mogą sięgnąć po ten opis. Instrukcja w PDF jest dostępna tutaj -> bit.ly/2EGTtJ7 Udostępniam do użytku osobistego. Drukować, czytać, pobierać itp. Moja praca nie ma ani charakteru komercyjnego, ani zarobkowego. Tłumaczenie wykonałem dla potrzeb użytkowników Graupnera w naszym klubie. Instrukcja może zawierać jakieś tam "potworki gramatyczne", ponieważ żaden korektor nie miał jej w rękach. Niemniej, powinna być zrozumiała i czytelna. Gdyby było zainteresowanie taką pracą, to mogę wykonać też rodzaje notatek, na przykład, jak zaprogramować fazy lotu w szybowcu (start, lot, speed, termik), jak ustawić gaszenie silnika w modelu z napędem spalinowym (żarówka, benzyna) itd. Takie dodatki mile widziane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chowane podwozie Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Witam, podziwiam Twoją robotę i jej ilość. Mam MC24 Mega Rom (35 MHz)z dostawką 2,4 GHz Jeti. Czy zakres przetłumaczonej instrukcji załapie się na moje radio ? Pozdrawiam - Antoni P.S. Ciekawe, mamy taki sam awatar... Edytowane 30 Grudnia 2020 przez chowane podwozie skleroza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 2 godziny temu, chowane podwozie napisał: Witam, podziwiam Twoją robotę i jej ilość. Mam MC24 Mega Rom (35 MHz)z dostawką 2,4 GHz Jeti. Czy zakres przetłumaczonej instrukcji załapie się na moje radio ? Pozdrawiam - Antoni P.S. Ciekawe, mamy taki sam awatar... Faktycznie , już myślałem , że pisałem sam do siebie. Sam zamysł programowanie w MC26 jest bardzo podobny tylko troszkę więcej rozbudowany.Myślę że , MX 20 była by opcjonalnie bardziej zbliżona. Instrukcja_mx-20_v1.1.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chowane podwozie Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Czyli można skorzystać z Twojej pracy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 13 minut temu, chowane podwozie napisał: Czyli można skorzystać z Twojej pracy ? Jakiej pracy?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chowane podwozie Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Tłumaczenie z niemieckiego to ciężka praca, dla mnie ten język nicht versteien ? i niestety kojarzy mi się...Pozdrawiam Antoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slekar Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Dzięki Jacku za instrukcje, dużo pomogła w programowaniu mojego GR MC 26 slekar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi