Cybuch Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 W dniu 1.12.2020 o 18:06, Hotpoint napisał: Skrzydła oklejone i jeden statecznik. Tą maskę z drukarki 3D da się szlifować ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Oczywiście, ale to kopyto maski, żeby była jasność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Że tak pojadę sucharem... w końcu i u mnie coś drgnęło ? W Gryn Goście ? został do oklejenia już tylko kadłub. Przez same naklejki powinien szybciej latać ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 3 godziny temu, Hotpoint napisał: Że tak pojadę sucharem... w końcu i u mnie coś drgnęło ? W Gryn Goście ? został do oklejenia już tylko kadłub. Przez same naklejki powinien szybciej latać ? To podwozie jakoś tak prosto stoi , czy to tylko złudzenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 39 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Aż się tak wiosennie zrobiło .? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 47 minut temu, lukas 39 napisał: Aż się tak wiosennie zrobiło .? Nie, nie... Zwyczajnie zrobiłem sobie wersję dla niewidomych ? 8 godzin temu, Cybuch napisał: To podwozie jakoś tak prosto stoi , czy to tylko złudzenie ? Jest wysunięte do przodu. Tak na fotce tylko wyszło. Jak w końcu ogarnę trochę burdel w robocie to zrobię normalne fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Jak uzyskałeś efekt napisów? Naklejone litery wycięte na ploterze? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 2 minuty temu, FockeWulf napisał: Jak uzyskałeś efekt napisów? Naklejone litery wycięte na ploterze? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Ale używałeś tej samej folii co do modelu czy foli reklamowej? Jeśli tak to jakiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 22 minuty temu, FockeWulf napisał: Jak uzyskałeś efekt napisów? Naklejone litery wycięte na ploterze? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Folia wylewana... po waszemu reklamowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Mały krok. Będzie niezła żarówa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Gryn Gość oklejony ? Kabina i maska już raczej po świętach. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Cześć Ardiansson, Udało się ulotnić Zielonego Ducha? Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Nie. Z nowym rokiem za dużo wirów i modelarstwo musiałem odstawić na bok. Na tą chwilę raczej nie widzę możliwość ukończenia go przez najbliższe kilka/kilkanaście miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Ehhh... Niestety przeprowadzka i gruby remont domu odsunął budowę "Grin Gościa" na kilka miesięcy. Jednak ostatnio kilka wieczorów trochę przy nim pogrzebałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniorc Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Ładna robota. Jakim klejem kleiłeś domek silnika? Zeszlifowywaleś opalenia lasera na powierzchniach klejonych? Trzymam kciuki za dokończenie projektu i udany oblot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Używam takiej żywicy. Nie czyściłam krawędzi po cięciu, bo nie ma takiej potrzeby. Okopcenia pojawiają się tylko na częściach, które były wycinane na łączeniu stołu (plastrów miodu) lasera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasniybaron Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Witam, zbudowałem dwa takie samoloty, pierwszy według oryginalnych rysunków. Następny to hybryda. Skrzydła i stateczniky pobierane z ekstra. https://photos.app.goo.gl/N5nXMKtgAvzDmnuw5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Kończę remont domu i niedługo wrócę do modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 No tak , fajne malowanie i wymagało wiele pracy . Doceniam to bo wiem jak łatwo zniweczyć rok starannej pracy spierdzielonym malowaniem . To boli. Moje gratulacje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi