tosiekrc Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Wiesław Wielkie Gratulacje......... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 22 Września Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września A ja zostałem poproszony aby wykonać lot modelem przed meczem , taka atrakcja przedmeczowa , jak się okazało na miejscu miejscówka prawie nie lotna jak na gabaryty modelu z którym przyjechałem. Więc popyrkałem bez szaleństw i brawury. Nagranie nie moje i niekompletne , pozyskane z komunikatora który okroił jakość nagrania. Dla mnie każdy pretekst jest dobry aby sobie polatać. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 26 Października Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października Powoli kończę sezon, zmiana czasu skutecznie uniemożliwi latanie po pracy , może jeszcze gdzieś na weekendzie się uda pośmigać jak czas wolny i pogoda dopisze. Dziś wylatałem się do bólu ale pod wieczór w ostatnim locie dowiedziałem się że po czterech latach upalania , teflonowy łącznik tłumika umie pęknąć. Po za tym na filmie gdzieś widać jak mało co mi model nie grzmotnął ziemię, winny był pilot czyli ja , raz że pozwoliłem się modelowi podczas przewrotu położyć na skrzydło ale co gorsza spóźniłem reakcję wysokością i model skończył jeden przewrót i zdążył rozpocząć drugi a było nisko , a to efekt przerwy w lataniu i niewystarczającego czucia modelu. Natomiast są i dobre wieści bo wreszcie crank shaft zaczyna wychodzić , jeszcze koślawo , często niegramotnie , ale kręcę kiedy chcę na zawołanie, to już resztę się z czasem doszlifuje, no przyznam że sporo mi z tym zeszło, ale chyba coś z tego będzie. I to jest chyba pierwszy sezon kiedy kończę sezon i nie mam strat, nie mam wydatków, nie mam co naprawiać. Mam do kupienia materiał na nowe kolana wydechowe bo chcę mieć komplet w zapasie, i dwa łączniki teflonowe mam do kupienia , i to tyle, może pokuszę się o nowe akumulatory bo obecne mają już cztery lata, może nową ładowarkę , ba ładuję dwoma imaxami B6 , z czego starszy(podróba) jest super, a z nowszym(oryginał) to mnie niedługo szlag trafi. Na filmie moje dzisiejsze wesołe harce , na początku wycinałem trochę z filmu manewry które były np jednakowe kilka razy jeden po drugim , ale nie chciało mi się siedzieć z tym więc czym dalej tym mniej wycinałem a na koniec to już prawie wcale. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi