qba Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 tam jest nvidia ruszy na bank jaka karta była w tym ibm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Jak jest nvidia a nie jakiś inny wynalazek to faktycznie bez problemu powinno odpalić grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Idzie system podzieliłem dysk na 2 partycje.Mówie wam gemba moja jest bezcenna. Dzięki koledzy wiedziałem ze coś ktoś podpowie.A tak na marginesie co to za standart jak złącze nie pasi bez podniesienia dysku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Tam jest taka gównoprzelotka i dlatego może nie łączyć, ssd jest cieńszy od hdd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Winda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Czyli powinno być wszystko OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Konrad jest ok .SuperTak na marginesie odnośnie grafiki.Nie ma żadnego problemy przy W 10 wystarczy wejsć do menadzera urządzen kliknąć na własciwosci grafiki i aktualizuj sterownik i po zabawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Też jakiś czas temu jak dysk mi padł miałem podobne problemy. Pomogło klonowanie dysku, ssd podłączony przez USB, program do klonowania i poszło, potem zamiana dysków i już.Nie jestem w tym za bardzo biegły, ale ssd chyba są totalnie puste i nie ma nawet partycji rozruchowej, więc żadne cytowanie z biosem raczej nie pomoże.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Jarek przecież napisałem że ssd jest cieńszy a w przypadku della dzięki tej przelotce miedzy złączem sata a płytą główna najnormalniej w świecie nie łączy :) @dimmus oczywiście że jest pusty jednak bios musi go wykrywać, on wykrywa urządzenia a nie dane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 12 godzin temu, Grzesiek napisał: Tak na marginesie odnośnie grafiki. Nie ma żadnego problemy przy W 10 W starych kompach czasami bywają karty graficzne nietypowe, jakieś stare wynalazki. Jak widać w Dell -ach jest karta standardowa i dla tego nie ma problemu z grafiką. Moje staruszki które przerabiałem wyciągały maksymalną rozdzielczość 800x600. Gratuluje przejścia na SSD. Teraz odczujesz sporą poprawę w szybkości działania tego notebooka. Z transferu rzędu 50mb/s przeszedłeś na 500mb/s. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 4 minuty temu, Konrad_P napisał: Z transferu rzędu 50mb/s przeszedłeś na 500mb/s. Tam jest sata 1 więc aż takiej prędkości nie osiągnie, niemniej różnica będzie ogromna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 2 godziny temu, Konrad_P napisał: W starych kompach czasami bywają karty graficzne nietypowe... Windows 10 obsłuży nawet s3 virge. Pod względem oferty sterowników systemy MS są najlepszymi systemami. Mało co nie działa ! ... a koledze który ssd zamontował proponuję: ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 No właśnie mi S3 nie wstawał. No ale to było krutko po wprowadzeniu W10. Teraz faktycznie ani razu nie miałem problemów. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 23 godziny temu, micro napisał: Tak jak wspomniał Konrad, zmień format partycji i będzie ok. Chcecie z Patrycji chlopaka zrobic ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi