BRoman Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Częste zjawisko w TV. Maratony reklamowe .Nie wiadomo ile będą trwały ,ile jeszcze będą trwały jednym cięgiem. Zużywamy energię niekoniecznie chcąc to oglądać. Gdyby w małym okienku można przeczytać czas do końca reklamy to chyba byłoby uczciwiej i....taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Dodaj jeszcze reklamy w internecie. Ile to prądu i jaka skala zjawiska oraz jak to obciąża łącza. A ile się trzeba nacierpieć klikając :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Nie mam telewizji. Oszczędzam na modele 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Długość bloków (maksymalna) reklamowych i ilość (maksymalna) w konkretnej audycji jest ściśle określony przez KRRiT, to co w tej chwili widzisz, to maksymalizowanie tego obszaru. Co Ci doradzę ? Wyłącz to g... ? W dniu 23.03.2021 o 20:48, young napisał: Dodaj jeszcze reklamy w internecie. ublock origin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Wow 2 465 000 zablokowanych od instalacji , robi wrażenie.! Przy okazji jaki to łatwy pieniądz te reklamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Ale wyjątku na pfmrc niema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 4 godziny temu, qpa napisał: Ale wyjątku na pfmrc niema! I tego się trzymajmy .! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Hmmm...... mnie też to doprowadza do białej gorączki?, ale znalazłem taki patent. W momencie pojawienia się reklam wciskam na dekoderze pause i przełączam się na youtuba, zapuszczam jakąś muzę albo filmy z modelami i spokojnie sobie oglądam. Po 15-20 min przełączam z powrotem na dekoder, wciskam przewiń do przodu, omijam reklamy i dalej oglądam to co mnie interesuje?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 3 godziny temu, mecenas napisał: ale znalazłem taki patent. W momencie pojawienia się reklam wciskam Jest jeszcze prostszy patent. Nie oglądać telewizji. Stosuję z powodzeniem od ok.6 lat i sobie chwalę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Mam to samo. Telewizja dla mnie nie istnieje od ponad 20 lat. Zastapil ja Internet gdzie wszystko bylo ciekawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi