Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinna być dostępna PL na stronie dystrybutora (wiem, wiem, własność intelektualna tłumaczenia, podkradanie i te sprawy) na przykład po zalogowaniu, ale jak to u nas..;)

Tu link do strony Futaby z upgrade oprogramowania (nie tylko nadajników) wg modeli i instrukcjami do upgrade...

https://futabausa.com/product-support/software-downloads/

Instrukcje

https://www.rc.futaba.co.jp/english/dl_manual/index.html

• Lubię to 1
Opublikowano
22 minuty temu, RomanJ4 napisał:

Powinna być dostępna PL na stronie dystrybutora (wiem, wiem, własność intelektualna tłumaczenia, podkradanie i te sprawy) na przykład po zalogowaniu, ale jak to u nas..;)

Udostępnia tylko wersję angielską :)

Opublikowano

Nigdy nie widziałem polskiej wersji instrukcji do Futaby T14SG. Na pewno jest i mam do wersji T8FG, która jest poprzednikiem T14SG, szczególnie jak zwiększyli jej ilość kanałów poprzez aktualizację oprogramowania.

Opublikowano
4 godziny temu, samolocik napisał:

Nigdy nie widziałem polskiej wersji instrukcji do Futaby T14SG. Na pewno jest i mam do wersji T8FG, która jest poprzednikiem T14SG, szczególnie jak zwiększyli jej ilość kanałów poprzez aktualizację oprogramowania.

Piotr jest na 100% wersja papierowa

Opublikowano

Koledzy modelarze

A może byśmy spróbowali wspólnie przetłumaczyć angielską wersję instrukcji ?

Widzę to tak .Po przetłumaczeniu przez automat oryginału . w oparciu o naszą wiedzę i doświadczenie modelarskie poprawiamy "koszmarne " tłumaczenie . 

Sam Jestem posiadaczem tej aparatury . Uważam ,że jest bardzo dobra. Ale instrukcja zawsze się przyda ,gdyż pamięć jest zawodna '

Pozdrawiam  marek

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat dawno nie tykany, ale czy udało się zdobyć, dotrzeć do polskiej wersji manuala nadajnika T14SG?

Opublikowano
3 godziny temu, pawlik napisał:

Temat dawno nie tykany, ale czy udało się zdobyć, dotrzeć do polskiej wersji manuala nadajnika T14SG?

Mogę Ci posłać w formie zdjęć papierowej wersji.Szału nie ma ale dobre i to

Opublikowano

Panowie, jest papierowa wersja do 14 i ja ją mam. Pożyczyłem ja moim kolegom we Wrocławiu i też ją mają. Ja niestety ostatnio jestem zarobiony i praktycznie nie mam czasu na żadne kserowanie, skanowanie czy wysyłanie. W sobotę będę k/Kielc a w niedzielę w Turleju na Piankolotach i mogę osobiście przekazać do skserowania. Planuję też być w Bobrownikach i w Raciborzu, więc może tam się spotkamy. Jest to do ustalenia.

Pozdrawiam Wojtek.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.