Jump to content

Instrukcja pl do Futaba T14SG

modelpiotrek
 Share

Recommended Posts

Powinna być dostępna PL na stronie dystrybutora (wiem, wiem, własność intelektualna tłumaczenia, podkradanie i te sprawy) na przykład po zalogowaniu, ale jak to u nas..;)

Tu link do strony Futaby z upgrade oprogramowania (nie tylko nadajników) wg modeli i instrukcjami do upgrade...

https://futabausa.com/product-support/software-downloads/

Instrukcje

https://www.rc.futaba.co.jp/english/dl_manual/index.html

• Upvote 1

22 minuty temu, RomanJ4 napisał:

Powinna być dostępna PL na stronie dystrybutora (wiem, wiem, własność intelektualna tłumaczenia, podkradanie i te sprawy) na przykład po zalogowaniu, ale jak to u nas..;)

Udostępnia tylko wersję angielską :)

Nigdy nie widziałem polskiej wersji instrukcji do Futaby T14SG. Na pewno jest i mam do wersji T8FG, która jest poprzednikiem T14SG, szczególnie jak zwiększyli jej ilość kanałów poprzez aktualizację oprogramowania.

4 godziny temu, samolocik napisał:

Nigdy nie widziałem polskiej wersji instrukcji do Futaby T14SG. Na pewno jest i mam do wersji T8FG, która jest poprzednikiem T14SG, szczególnie jak zwiększyli jej ilość kanałów poprzez aktualizację oprogramowania.

Piotr jest na 100% wersja papierowa

Koledzy modelarze

A może byśmy spróbowali wspólnie przetłumaczyć angielską wersję instrukcji ?

Widzę to tak .Po przetłumaczeniu przez automat oryginału . w oparciu o naszą wiedzę i doświadczenie modelarskie poprawiamy "koszmarne " tłumaczenie . 

Sam Jestem posiadaczem tej aparatury . Uważam ,że jest bardzo dobra. Ale instrukcja zawsze się przyda ,gdyż pamięć jest zawodna '

Pozdrawiam  marek

Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.