kuba r. Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Cześć, pytanie jak wyżej - czy może są jakieś modelarskie amperomierze (np. z gotowymi wtykami pod XT30, XT60, JST, T-DEANS itp.), które moglibyście polecić? Lub jakieś, które można łatwo zaadoptować do modelarstwa. Pozdrawiam, Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Ja używam takiego,bardzo wygodny i w sumie tani. HobbyKing HK-010 Wattmeter & Voltage Analyzer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Ja używam taki https://allegro.pl/oferta/watomierz-cyfrowy-miernik-energii-zuzycia-rc-11318147465?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_budownictwo_pla_ss&ev_adgr=budownictwo&ev_campaign_id=14937753736&gclid=CjwKCAiA24SPBhB0EiwAjBgkhg34srInBV8aa1r37IctCr4cpQvO8jTI4hVUJg_RHYoVYJngi4nfMxoCkqcQAvD_BwE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Ja mam coś takiego: https://hobbyking.com/en_us/turnigytm-7in1-mega-meter-battery-checker-watt-meter-servo-tester.html Trochę droższe, ale ma m. in. tester serw i obrotomierz. Niestety już niedostępny i nie wiem czy jest jakiś odpowiednik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Dziękuję za informacje, niestety te z HobbyKing nie są już dostępne. Pozostaje ten z Allegro (chociaż też idzie z Chin). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 To może lepiej w takim wypadku zamówić prosto z Chin, zawsze to jakieś 15 złotych mniej, a czas ten sam (plus pewnie lepsza ochrona i wiesz, że idzie przez Aliexpress Standard Shipping - czyli do dwóch tygodni będziesz mieć to u siebie ;)) Przykładowy link do takiego do 150A - Build Power Current Power Analyzer 150A RC High Precision Power Analyzer & Watt Meter A i od razu wziąłbym sobie wtyczki do przylutowania, da się oryginalne (a przynajmniej porządne) i tam kupić - choć wychodzą w tej samej cenie co na przykład u nas w TME jeśli weźmiesz 5 par . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Ja mam bardzo podobny jak ten z linku Czarobbest-a, od wielu lat jest niezniszczalny polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Ja również mam podobny jak koledzy powyżej: te watomierze są generalnie wszystkie takie same a różnią sie jedynie kształtem obudowy. Pokazują prąd , napięcie no i moc (czyli iloczyn tych wartości) Kup sobie coś takiego :polecam . Z wtykami nie ma problemu bo można zalutować dowolne .Mój akurat miał tylko gołe kable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Dzięki za odpowiedzi, zamówiłem ten wskazany przez czarobest'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi