alansiu123 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam, W imieniu Dyrekcji Bemowskiego Centrum Kultury art.bem: Chciałbym serdecznie zaprosić na Mistrzostwa Polski Modeli Halowych F6B AeroMusical oraz równolegle odbywające się Ogólnopolskie Zawody Modeli Halowych w klasach F3AI - program B i w konkurencji PYLON. Zawody odbędą się w Hali OSiR m.st. Warszawy w Dzielnicy Bemowo w dn. 21-22.02.2009r. Więcej informacji znajdziecie państwo na stronie Bemowskiego Centrum Kultury art.bem: http://www.artbem.pl/aeromodelklub/node/24 . Zapraszamy zawodników i miłośników miniaturowego lotnictwa oraz widzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Jeśli można oglądać, to ja się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Jeżeli będzie możliwość oglądania na pewno się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 To i ja zawitam na 80% na razie, niestety nie wystartuje :| licencji brak, i upłynął termin zgłoszeń, gdybym to przeczytał ze 2 tyg temu to może dało by się coś zdziałać, ale akurat od 1st lutego mam ferie, i dziś na chatę dopiero zawitałem. może wymyślimy jakiś sposób żeby się rozpoznać? :mrgreen: koszulki na lewą stronę czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Nieoficjalnie informuję, że Boogie obronił zeszłoroczne tytuły, czyli 1-miejsce w aeromusicalu i 3-miejsce w precyzyjnej :jupi: . Gratulacje!!! . Mam nadzieję, że pojawi się tu jakaś większa relacja oraz tabela wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dołączam się do gratulacji. Ładziak powiedział, że potrenuje i przyszłym roku będzie próbował zdetronizować mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Boogie gratulacje Ładziaku WALCZYŁEŚ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dziekuje wszystkim. Wyniki MP sa tutaj: http://www.artbem.pl/sites/default/files/userfiles/file/MP_F6B_wyniki.pdf A zdjecia juz na stronie kolegow z Torunia: http://rctorun.pl/zawody/2009waw/2009waw.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ładziaku WALCZYŁEŚ ?? Nie... Kompletny brak czasu . Udało mi się zajrzeć jedynie na pierwszą kolejkę aeromusicalu. Obejrzałem występ Boogiego i spokojny pojechałem do domu - wiedziałem, że wygra. Nie ujmując absolutnie nic współzawodnikom powiem, że naprawdę jest najlepszy. Ładziak powiedział, że potrenuje i przyszłym roku będzie próbował zdetronizować mistrza. Jacek powiedział to samo! Myślę, że najlepszą metodą będzie połamanie Boogiemu wszystkich modeli tuż przed startem, innej możliwości nie widzę ;-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Myślę, że najlepszą metodą będzie połamanie Boogiemu wszystkich modeli tuż przed startem, innej możliwości nie widzę ;-) . A tam od razu łamać modele bys chcial. Do lasu cala czolowke wywieziemy i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Widze że i kolega Sylwester K w komisji sędziował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam. Gratuluję Boogie-mu. Widziałem króciutką relację z tej imprezy w TV. Niestety smutne jest to że startowało tylko szesnastu zawodników. A jak z publicznością? Czy impreza była odpowiednio nagłośniona? Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Widzów raczej nie brakowało, zawodników mogło być więcej ale cóż, za rok napewno będzie jeszcze lepiej 8) Zapraszam do obejrzenia wyników w konkurencji F3AI: http://www.artbem.pl/sites/default/files/userfiles/file/OZMH%20RC_F3AI_wyniki.pdf oraz galerii zdjęć: http://www.artbem.pl/aeromodelklub/node/28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Gratulacje Boogie i pozostałym zwycięzcom Są jakieś filmiki z zawodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Jakość kiepska, ale nic innego nie mam. Jak pewne osoby wezmą się do pracy, zrobią co trzeba to filmy będą wypaśne w HD. A tym czasem jak się nie ma co się lubi... http://www.youtube.com/view_play_list?p=2D78FE6122A04CDC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Jak sie wezma No wlasnie trzeba obrobic. Szkoda, ze masz akurat filmy z tego najgorszego lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Filmy są super, wogóle ekstra, że kotś nagrywał;] szkoda tylko, że z trybun bo odległość wydaje się gigantyczna;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Fajnie się siedziało, nie chciało mi się ruszać bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 No to ja jeszcze dodam filmiki finałowej trójki. Oraz kilka ujęć z pylonu. Pylon 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.