Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cZyNo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Ktoś mnie poprosił,to zrobiłem żaglówkę dla vikingów. Nie było żadnej ekstra waloryzacji - ot po po prostu kit Revela. Jako że była to moja pierwsza żaglówka ever, to przy okazji sie dowiedziałem dlaczego ich wcześniej nie robiłem....i nie zrobię ? Poza tym...modele redukcyjne są lepsze od latających ? 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Jest po prostu piękna ?. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Krucze dopiero to zauważyłem bardzo ładny model choć "łódki" to nie moja bajka bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 W dniu 15.04.2022 o 17:27, cZyNo napisał: Poza tym...modele redukcyjne są lepsze od latających Przynajmniej pod tym wzgledem, ze ryzyko rozbicia na przyklad podczas ladowania tenduje w kierunku zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Thor i Avangersi są z Ciebie dumni!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Model piękny, a gdzie załoga...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi