pacek Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego mam jakiś stary kadłub z laminatu, jutro pewnie przyjdą cienkie taśmy to potrenuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pacek Opublikowano 27 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Marca przez kolegę Kesto wstydzę się cokolwiek publikować szkoda, że nie ma działu ćwierćmakiety. Coś tam glucę, żeby trochę ożywić model. Przy okazji zauważyłem, że dolne skrzydło ma za dużą rozpiętość lepiej późno niż wcale 17 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pacek Opublikowano 3 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia krok do przodu, krok do tyłu 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia A to pasażerski? A gdzie drzwi? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pacek Opublikowano 23 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia prace w sumie niewiele się posunęły ale to już chyba koniec ozdóbek w przedniej części kadłuba 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia O kurna! Wiertarka Ci sie omskła.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin19 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Z tą ćwierćmakietą to gruba przesada. Bardzo ładnie Pan wszystko robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 36 minut temu, martin19 napisał: Z tą ćwierćmakietą to gruba przesada. Bardzo ładnie Pan wszystko robi Moze chodzi mu o to, ze na wiekszosci zdjec pokazuje tylko cwiartke modelu ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pacek Opublikowano 30 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia męczyły mnie te podkładki bardzo, postanowiłem poprawić i choć trochę zbliżyć je do oryginału. na razie jedna strona. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi