Kedusme Opublikowano 26 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2023 Poniżej widać co mam na myśli. Brakuje małych śrubek które przez podłużne otwory w najdłuższych piórach będą trzymały by resory nie wypadły z jarzm przy mostach. No i chyba będą amortyzatory, które mają spowolnić obrót resoru na łożysku, Wachacz z kulą na środku albo podzielę i zrobię do skręcania z dwóch połówek albo spróbuję wydrukować w złożeniu pritn in place. A w razie czego uchwyty do dolnych wahaczy są na mostach.
przemo Opublikowano 26 Grudnia 2023 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Wydaje mi sie że za bardzo kombinujesz ... to jest dla mnie zbyt skomplikowane do metody działania tego zawieszenia w praktyce ... snapy od traxxasa kosztują nie dużo a są naprawdę prostsze w wykonaniu https://www.rctrax.pl/traxxas-przegub-kulowy/137782/ do tego jest pręt gwintowany M3 i rurka aluminiowa M5 i masz przepiękny przegub do kołyski I masz można powiedzieć "skalową" metodę działania ... Moje zadnie ... ale to Twój model i Ty decydujesz 1
Rekomendowane odpowiedzi