Andrzej Klos Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Pierwsza kraksa moja. Tydzien temu rozbilem Parkzone Corsair podczs wykonywania ranversu na zbyt malej wysokosci (oczywiscie). Model wpadl w korek, chyba nawet plecowy i nawet nie zdazylem zareagowac. Mialem go juz wiele lat, latalo sie nim bardzo przyjemnie na naszym malym polu. Poszedl na smieci po wyciagnieciu servos, silnik, ESC etc Tytaj za to ktos inny zawiesil P38 Lighting na drutach 33000V. Ale byly wylaczone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Wiadomo Australia to i korek plecowy A tak na serio to szkoda. Ale jak już lata wylatał no to zrobił swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Taki piękny był, amerykancki ... szkoda. ? Często rozbijam modele ale tak jeszcze nie rozbiłem. Widocznie wszystko przede mną ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 4 godziny temu, RobRoy napisał: Taki piękny był, amerykancki ... szkoda. ? Często rozbijam modele ale tak jeszcze nie rozbiłem. Widocznie wszystko przede mną ? Nie ma nic piękniejszego jak rozd...cony model, a jak jeszcze nie swój to radość podwójna Z dziką rozkoszą można napawać się widokiem wraku i zgliszczy. A tak na serio to szkoda wkładu pracy i oczywiście modelu. No i oby nikomu nic się nie stało, bo licho nie śpi. Najpierw przychodzi żal, potem rozterka, po czy rozważanie i po chwili a ...uj tam odbuduje się, albo nowy zrobi. Modelarze to twarde ludziska PS... Józef daj cynk jak postanowisz coś uwalić przyjadę pokibicuje taki żarcik ... W sekrecie powiem Ci że mam kumpla w T.Górach ,,łajza,, łączyła się ze mną w bólu nie ukrywając swojej radości że uwaliłem model. Śmiechu było przy tym co nie miara Nie zdziwię się jak tu przyczłapie hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Godzinę temu, sbogdan1 napisał: W sekrecie powiem Ci że mam kumpla w T.Górach ,,łajza,, łączyła się ze mną w bólu nie ukrywając swojej radości że uwaliłem model. Śmiechu było przy tym co nie miara Nie zdziwię się jak tu przyczłapie hihi Niech zgadnę - Tomek M. ?? Takie "zboczone" poczucie humoru pasuje mi do Niego...? I za to właśnie bardzo Go cenię.☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Robert ... no baaa nie inaczej, to fakt że humor czasem ma ,,zboczony,, hahaha. Szpilki mu w głowie namieszały. Tak jak mówiłem ubaw wówczas po pachy ku obopólnej radości. Zobaczysz że prędzej czy później przyturla się tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Fajnie Wam się mówi - tym co dobrze latają a uwalą model. Zadrży ręka, coś się zatnie ... można się śmiać z sytuacji. Ale jak ktoś zaczyna , lata słabo , uwali model to ma wrażenie że cały świat śmieje się z niego ... a to już jest mniej śmieszne .. ? Jak się jeszcze ma ... naście lat to można powiedzieć - ma chłopak fantazje, ale jak się ma kilkadziesiąt to po prostu nie wypada być tak nieostrożnym ... ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Kraksy, nierozerwalna cześć pasji modelarskiej. I bez znaczenia fruwające, pływające czy inne , nie prędzej to później ,jak nie ja to mnie. Dodaję teraz jak to w moich efeserowych zawodach bywa ,na zdjęciach to nie dotyczy mnie tylko innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi