Swift Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Poszukuję kontaktu do modelarni, czy klubu modelarzy budujących modele redukcyjne z zestawów plastikowych. Od lat, leży u mnie na szafie, niesklejony, kompletny zestaw Airfix Hurricane 1:24. Nie jest na sprzedaż, ponieważ dostałem go kiedyś od instruktora w naszej modelarni - wspaniałego człowieka i nauczyciela modelarstwa. Z tego powodu bardzo zależy mi, aby zestaw trafił w dobre ręce. Moje ręce już się trzęsą ? wiec sam modelu nie skleję. Jak to w skali 1:24 - pudło jest spore, więc w grę wszedłby raczej odbiór osobisty . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Znam modelarzy z Łasku, mogę Was spiknąć (jak nie znajdziesz kogoś z Warszawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 50 minut temu, Swift napisał: Poszukuję kontaktu do modelarni, czy klubu modelarzy budujących modele redukcyjne z zestawów plastikowych. Od lat, leży u mnie na szafie, niesklejony, kompletny zestaw Airfix Hurricane 1:24. Nie jest na sprzedaż, ponieważ dostałem go kiedyś od instruktora w naszej modelarni - wspaniałego człowieka i nauczyciela modelarstwa. Z tego powodu bardzo zależy mi, aby zestaw trafił w dobre ręce. Moje ręce już się trzęsą ? wiec sam modelu nie skleję. Jak to w skali 1:24 - pudło jest spore, więc w grę wszedłby raczej odbiór osobisty . Pawel , mamy przeciez aktywnych "plastikowcow" na naszym forum! Ogladam ich wyczyny, bo sam kiedys siedzialem w "plastiku" . Moze skontaktuj sie z nimi, to przynajmniej zobaczymy, jak chlopaki buduja Twojego Hurricana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 23 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 49 minut temu, robertus napisał: Znam modelarzy z Łasku, mogę Was spiknąć (jak nie znajdziesz kogoś z Warszawy) Ok. Jak nie znajdę, to odezwę się na priv. 11 minut temu, jarek996 napisał: Pawel , mamy przeciez aktywnych "plastikowcow" na naszym forum! Ogladam ich wyczyny, bo sam kiedys siedzialem w "plastiku" . Moze skontaktuj sie z nimi, to przynajmniej zobaczymy, jak chlopaki buduja Twojego Hurricana. Dobry pomysł. Ponieważ nie śledzę wątków "plastikowych" na Forum, to wdzięczny będę na namiary na tych Forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Niech obdarowany pochwali się efektami na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Np. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 23 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Godzinę temu, robas69 napisał: Np. Ok. Jeżeli Kolega Ryszard58 chciałby tego Hurricana, to myślę, że trafiłby w bardzo dobre ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Ryszard58 ma pełne ręce roboty, więc moje poszukiwania są nadal aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 10 godzin temu, robas69 napisał: Dzięki. Napiszę do Kolegi horn3t. Może zestaw "poleci" do Bydgoszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Cześć zostałem wywołany do tematu, ciekawa inicjatywa tyle, że to skala gigant (nie ma gdzie tak dużych modeli przechowywać), a swoich zestawów mam mnóstwo które czekają na poklejenie, także dziękuję może znajdzie się inny chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Więc nadal aktualne. Wcześniej napisałem o preferencji odbioru osobistego, bo byłem przekonany, że tej wielkości "wrażliwe" pudła trudno się wysyła. Sprawdziłem i okazuje się, że byłem w błędzie. Np. w paczkomatach InPost da radę bez wielkich zachodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Podtrzymuję zdanie https://www.facebook.com/mrlask Jak się zgodzisz to zorganizuję temat przekazania, mam modelarza z doświadczeniem, który podejmie wyzwanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 1 godzinę temu, robertus napisał: Podtrzymuję zdanie https://www.facebook.com/mrlask Jak się zgodzisz to zorganizuję temat przekazania. Bardzo chętnie -tym bardziej, że nie mam konta na Facebook. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Bardzo chętnie -tym bardziej, że nie mam konta na Facebook.Napisałem Ci wiadomość prywatną. Odbierz proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Tak więc Hurricane trafi do " znajomego z Łasku" Robertusa. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Ja bym mu nie wysylal. Przerobi wszystko na depron i ulotni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Ulotnienie polistyrenowej makiety raczej nie jest możliwe. Jednak z dawnych lat pamiętam artykuły w Modelarzu ? w Młodym Techniku ? - dokładnie nie pamiętam - o ulatnianiu w wersji na uwięzi kartonowych modeli z Małego Modelarza np. Karasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi