jarek996 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Piekna robota Wojtus!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KayFranz Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Tablice z przyrządami planujesz zrobić uproszczoną (np. na podstawie szkiców Schiera) czy maksymalnie zgodną z historią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 13 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca Jeszcze się nie zastanawiałem nad tym. Mam zdjęcia tablicy.Przesadzał też nie będę, to tylko półmakieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Maska wyszła miodzio, nic tak dobrze nie udaje nitów jak prawdziwe nity -chyba, że się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. f-150 Opublikowano 13 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Marca No i mnie zmobilizowałeś. Ale kiepska skala. Nie ma mowy o jakichkolwiek napisach czy cyfrach. Więc jednak będą uproszczone. Spróbuję to wypalić ,jak wyjdzie kiepsko to zamontuje plastikowe Graupnera bo gdzieś mam 8 minut temu, dyra63 napisał: Maska wyszła miodzio, nic tak dobrze nie udaje nitów jak prawdziwe nity -chyba, że się mylę. Szpilki 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. f-150 Opublikowano 23 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Marca Wskaźników jeszcze nie wyciąłem, więc na tapet poszły fotele. Dziś zacząłem tylną kanapę 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KayFranz Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca 10 godzin temu, f-150 napisał: Wskaźników jeszcze nie wyciąłem Żaden z nich nie przypomina przyrządów w oryginale (Twoje są z epoki albo i dwóch później), ale ponieważ robisz półmakietę - to nie będę się czepiał. Jedź pan dalej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca A masz wiadomości jak wyglądały w oryginale? Ja mam tylko to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. f-150 Opublikowano 24 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Marca Konstrukcje foteli skończone. 12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Pijasz solo, czy z Fanta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca Solo ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Wojtek, jak zrobisz mi takie ławeczki na działkę, to postawię to, co pijesz solo? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca ?ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. f-150 Opublikowano 29 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Marca Wyciąłem, poskładałem, tylko kto to poskleja ?. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca 39 minut temu, f-150 napisał: Wyciąłem, poskładałem, tylko kto to poskleja ?. Pusc sobie piosenke "Za ostatni grosz" i jakos pojdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KayFranz Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Musztarda po obiedzie... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motfil Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Wojtek nie za małe zegary grosz ma około 10 mm nie mozliwe aby najwiekszy zegar miał 50 mm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KayFranz Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Tarcze (tarcze, nie cały przyrząd) dużych zegarków Askanii to 80 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motfil Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Jeśli jest znana dokła szerokość kadłuba łatwo policzyć z opublikowanego zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KayFranz Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Nie trzeba liczyć, wystarczy katalog Askanii z 1931 lub 1933. Tam są wymiary i pokazano tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi