Viper Opublikowano Poniedziałek o 14:42 Autor Opublikowano Poniedziałek o 14:42 Piszę na podstawie swoich doświadczeń (dwukrotnych), za pierwszym razem reakcje błędnikowe potężne + makabryczny ból głowy potem, za drugim było już znacznie lepiej, dlatego też postanowiłem zamówić swoje gogle. Pewnie zależy to od indywidualnej wrażliwości, podobno można się przyzwyczaić.
pietrku Opublikowano Poniedziałek o 15:14 Opublikowano Poniedziałek o 15:14 Ja tu gadam o 4,5 a zapomniałem jak zwykle, że latasz F-16, i chyba z 9G bywa. Tam rzeczywiście te turbulencje po locie od gogli będą pewnie w sam raz 🙂. Ciekaw jestem testów.
pietrku Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Tłusta foczka na grillu: Nadal się wstrzeliwuję 🙂.
Viper Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu Ładna płonąca foczka Na gogle jeszcze czekam, więc na razie jeszcze nie opiszę wrażeń. Trochę już nie mogę się doczekać, zawsze mi się jesienią i zimą chętniej lata na symku.
pietrku Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 13 godzin temu, Viper napisał: ..jesienią i zimą chętniej lata na symku. Wiadomo, zimno na polu 😉.
Rekomendowane odpowiedzi