Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 1 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Kwietnia Witam Zagląda tu ktoś ? Małe pierdoły ale zawsze do przodu. CDN 17
Grzesiek Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 25 minut temu, paweln7 napisał: Witam Zagląda tu ktoś ? No jak nie jak tak. Dobra robota Paweł
young Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Ja też zaglądam ale co mam pisać poza zachwytem ?
mirolek Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Wielu zagląda i podgląda ? ale nie pisze bo to co robisz jest po za skalą oceny czy choćby komentarza .... pozostaje nam jedynie podziwianie w milczeniu a moim przypadku, jeszcze poczucie małości swoich możliwości ? ms
kkdarch Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia W dniu 1.04.2024 o 15:47, paweln7 napisał: Witam Zagląda tu ktoś ? Małe pierdoły ale zawsze do przodu. CDN Patrzą w skupieniu i podciągają szczęki. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Kwietnia Witam zespół napędowy gotowy. CDN 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Kwietnia Witam Zespół napędowy zamontowany Na tygodniu pomalowałem ramki kabin, tak się teraz prezentują w szufladzie znalazłem taki klej, to szkoda było z niego nie skorzystać,zacząłem wklejać szybu do kabin A tak się prezentuję na dzień dzisiejszy CDN 9 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Kwietnia Na dzisiaj koniec srebrny gotowy 10 1
Grzesiek Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Paweł jak bym mógł to lubie to 100x dla Ciebie 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 21 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Kwietnia Witam Pogoda zachęca do wypadu na lotnisko ? ,więc wklejamy szybki dalej. Walcząc z "globalnym ociepleniem " muszę zadbać aby silniczek nie miał za ciepło ,trzeba zrobić mu ukierunkowanie przepływu powietrza aby go chłodziło. CDN 8 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 26 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Kwietnia 9
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 27 Kwietnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 Kwietnia Witam Dzisiaj Zuch zaliczył pierwszą sesje plenerową . CDN 13
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 4 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Maja Witam Post pod postem co mi tam lecimy dalej. CDN 10
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 9 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Maja Witam serducho ożyło CDN 8
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 19 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Maja Witam znowu post pod postem ? Dzisiaj Zuch przywitał się z lotniskiem, pierwsze próby kołowania ,jest parę rzeczy do poprawy ale to pierdoły do kołowania był założony odbiornik 4 kanały aby nie kusić ( skrzydło nie podpięte) CDN 8
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 20 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Maja 7 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 25 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Maja Witam Zaległe zdjęcia z lotniska oraz małe postępy , ale zawsze dp przodu CDN 8
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweln7 Opublikowano 28 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Maja Witam Buciki założone. CDN 7
Rekomendowane odpowiedzi