motyl Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Przed i pozalogowaniu mam 113$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Przed i pozalogowaniu mam 113$ Ja teraz też, więc pewnie zmienili. Za to po zalogowaniu mam o 0.10$ niższą cenę B6! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 ja po zalogowaniu mam 102$.... :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 mam o 0.10$ niższą cenę B6! No nie gadaj..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ja teraz też, więc pewnie zmienili. Za to po zalogowaniu mam o 0.10$ niższą cenę B6! Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 moze znizki zaleza jeszcze od pory dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A mi się dzisiaj zmienił status na POSTED!!! :jupi: :jupi: :jupi: teraz tylko pozostaje czekać :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Rekrut, a kiedy złożyłeś zamowienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Zamówienie złożyłem w środę.Od razu zapłaciłem i brałem to co maja na stanie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 masz szczesice..ja juz czekam od 6 lutegoze statusem processing...i tez bralem to co na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ja juz 2 tygodnie czekam na odbiornik GWS'a i na klej epoxy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 A moja paczka wysłana 20 lutego jeszcze nie dotarła Właściwie to wysłana 19 lutego bo w Chinach jest 7 godzin później niż u nas a na stronie trackingu pojawiło się że wysłana do polski ok. północy ich czasu. U nas był wtedy 19-ty i godzina 17-18... Jak w poniedziałek nie będzie paczki to zacznę się martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 nie no bez przesady, chyba jeszcze zadnej osobie paczka z hk nie przyszła w 3 dni , niestety ale hong kong nie miesci sie w W-wie a nawet jak by sie mieścił to kurierem w 2-3 dni czasami paczka nie dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A powiedzcie mi tak. Do tej pory miałem koło zamówień POSTED i nr listu przewozowego. Ostatnią paczke wziołem najtańsza przesyłką i też było POSTED ale bez numeru. Dziś wszystkei zamówienia zmieniły się na SHIPPED łącznie z ta ostatnią która nie dotarła :/ Znaczy mam paczke w plecy, czy dopiero dotarła do Polski ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja mam cos takiego: $123.44 Cancelled Shipped :shock: Anulowałem ta przesyłkę bo bym nie wiadomo ile czekał na to co zamówiłem...teraz zamówiłem inna i już mam Shipped wiec jest dobrze A przesyłkę wziąłem najdroższą... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A powiedzcie mi tak. Do tej pory miałem koło zamówień POSTED i nr listu przewozowego. Ostatnią paczke wziołem najtańsza przesyłką i też było POSTED ale bez numeru. Dziś wszystkei zamówienia zmieniły się na SHIPPED łącznie z ta ostatnią która nie dotarła :/ Znaczy mam paczke w plecy, czy dopiero dotarła do Polski ?? U mnie też się pojawiło shipped. Może dotarło na okęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Może dotarło na okęcie? Mam taka nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja taką nadzieję miałem już w czwartek Takie pobożne życzenie aby ładowarka była w piątek u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 mam pytanie, przy tym produkcie http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5790 jest taki napis "no new ETA" może mi ktoś powiedziec co to oznacza? przy innych produktach które mają stock na minusie pisze np. kiedy bedzie nowa dostawa itd a tutaj tylko jakiś ETA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 mam pytanie, przy tym produkcie http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5790jest taki napis "no new ETA" może mi ktoś powiedziec co to oznacza? przy innych produktach które mają stock na minusie pisze np. kiedy bedzie nowa dostawa itd a tutaj tylko jakiś ETA. ETA - Estimated Time of Arrival czyli szacowany czas dostawy do magazynu. Czyli : "No ETA" - nowa data dostawy jest (jeszcze) nieznana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.