Ziggy Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca Tak to robie. Ale gdy zrobisz druga warstwę tkaniny to radze pomalować to Ezy-Kote dwa razy na zakończenie, szlifowanie papierem 400 . Potem podkład - używam taki w puszce spraju do samochodów, tak zwany podkład wypełniający.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ziggy Opublikowano 5 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Lipca Witam, Dzisiaj dostałem wydruk lewego szkrzydla wiec zacząłem budowę dźwigarów. Jeszcze raz musze powiedzieć ze ten Proxxon do cięcia listewek jest naprawdę super. Listewki mialem 15x5 i musiałem wyciąć do 12x5. Zrobiłem taki gadżet do cięcia tych listewek pod katem do sklejenia. Teraz czekam na kołpak i śmigło aby skończyć kadłub. 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ziggy Opublikowano 12 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Lipca Witam, Mam wszystkie części gotowe do budowy lewego szkrzydla i dzisiaj rozpocząłem ten ostatni etap. Teraz mamy zimę w Adelajdzie i klej schnie trochę dłużej. Czekam na kołpak i śmigło i wtedy będę mógł skończyć nos kadłuba. 10
Ziggy Opublikowano 14 Lipca Autor Opublikowano 14 Lipca Witam, Zimno i padało przez cały weekend wiec skrzydło idzie do przodu. 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ziggy Opublikowano 19 Lipca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Lipca Witam, Dzisiaj wkleiłem górna część dźwigara. 5 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ziggy Opublikowano 21 godzin temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 godzin temu Witam, Krawędź natarcia prawie skończona, zajmuje to trochę czasu. Listewki do miejsca hamulca wklejone i skończyłem pierwsza klapę skrzydła. 8
Rekomendowane odpowiedzi