sbogdan1 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Pomijając szczegóły i pewne aspekty oraz okoliczności, świat modelarski a w szczególności skupiający się min. wokół makiet i napędów JET stracił doświadczonego modelarza jakim był Witalij Robertus [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Dawno temu rozmawialiśmy, bo myślał że Robertus to moje nazwisko. Uśmialiśmy się z tego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 14 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2 godziny temu, robertus napisał: Dawno temu rozmawialiśmy, bo myślał że Robertus to moje nazwisko. Uśmialiśmy się z tego. No powiem Ci Robert że szkoda gościa, talent niesamowity, niestety przyczyna śmierci owiana tajemnicą. Tym bardziej że jego poprzednicy z koncernu też pożegnali się z tym światem w dziwnych okolicznościach. Ale to tak na marginesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca W dniu 14.03.2024 o 18:42, sbogdan1 napisał: Tym bardziej że jego poprzednicy z koncernu A tak z ciekawości to czym On się zajmował zawodowo? Szkoda człowieka , modelarza...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 8 godzin temu, Ares napisał: A tak z ciekawości to czym On się zajmował zawodowo? Szkoda człowieka , modelarza...... Witalij Robertus Rosyjski Top Manager ... był wiceprezesem Łukoil. Pracowała w spółce od 30lat wg. prasowych doniesień ... Łukoil na początku marca 2022 roku wzywał do jak najszybszego zakończenia konfliktu na Ukrainie. W oświadczeniu koncern wyrażał zaniepokojenie "tragicznymi wydarzeniami na Ukrainie" i popierał negocjacje mające na celu zakończenie konfliktu. Resztę to już sam wygogluj tak na marginesie podobno znaleziony w łazience z pętelką na szyi. Polecam filmiki modelarskie z udziałem Witalija Robertusa np. ten 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca 10 godzin temu, sbogdan1 napisał: Resztę to już sam wygogluj Nie trzeba goglować.....wiadomo jak pewnien czlowiek na wschodzie traktuje ludzi myślących inaczej....a filmy oczywiście znam i często do nich wracam bo to modeladstwo na najwższym poziomie i warto oglądac . Szkoda że Witalij już nie zbuduje żadnego modelu.Dobry modelarz i widać sprawiedliwy czlowiek......? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Byłbym ostrożny z oceną człowieka którego zna się tylko z YouTube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca W dniu 23.03.2024 o 11:55, a74BACK napisał: Byłbym ostrożny z oceną człowieka którego zna się tylko z YouTube. Cóż , nikt nie ocenia po prostu Bogdan napisał jakie są fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2 godziny temu, Ares napisał: Cóż , nikt nie ocenia po prostu Bogdan napisał jakie są fakty. Podobno jak to napisałeś: "sprawiedliwy człowiek" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2 godziny temu, a74BACK napisał: Podobno jak to napisałeś: "sprawiedliwy człowiek" Napisałem , no i co ? Modelarz lotniczy to od razu budzi moją sympatię I z góry napiszę wyprzedzając fakty , nie mam zamiaru wdawać się tu w jakieś polityczne dywagacje i dyskutować nad jednym słowem dlaczego akurat tak napisałem. Jesli ktoś jest przeciwny wojnie to dobrze. Nie ma tutaj znaczenia narodowść , kraj , data w kalendarzu ani polityka o której zresztą nie rozmawiamy na forum. Osobiście potępiam wszystkie działania wojenne na świecie i nie ma dla mnie znaczenia kto , co i kiedy. Wojna jest zła , kto jest przeciw wojnie jest sprawiedliwy. I tyle .Nic więcej. Jeśli masz chęć podyskutować to pisz na PW . Tutaj nie widzę sensu pisać w sumie o niczym. Lepiej w tym czasie robić modele. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj 1977 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Ciekawie czy ... Masz moderację postów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca W dniu 22.03.2024 o 15:56, Ares napisał: ... pewnien czlowiek ... Jednocześnie najskuteczniejszy specjalista nowoczesnego świata od zwalczania chorób zakaźnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi