kesto Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 impreza fajna dzięki osobom tam się spotykającym i nie tylko tam, bo powoli raczkuje nam puchar. Zgada się, a zdobycia pucharu już gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Dzięki, niestety przechodni, ale łatwo go nie oddam :rotfl: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 jeszcze się zobaczy ... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Tego się właśnie obawiałem, że łatwo nie będzie :shock: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ja tam nic nie mówię :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Arnold, impreza tuż tuż, załatwiaj pogodę. Modły, taca albo jeszcze inne działania (do wyboru) musisz podjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 http://new.meteo.pl/...ntype=2n&id=250 Będzie dobrze, przynajmniej ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/28188-zawody-wodniakow-ko-bialegostoku/ No i się odbyło. Jak było? Super było.Zdjęcia tak na gorąco wstawiłem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.