robloz Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Jaki jest skok gwintu na wale Asp91 4-t? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 5/16 x 24 tak ma os 91. to i pewnie ASP bo to kopia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Dzięki, nakrętka kupiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia a gdzie Ci się udało to zrobiiiić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Przypadkiem trafiłem na sklep u mnie w Płocku, gdzie na temat śrub, gwintów, mają wszystko , krótko mówiąc sklep metalowy. Może nie jest to oryginał, na kontrę się nada, ale gdybym miał dostęp do tokarki ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Kiedyś szukałem do 2t .46, jakby co tam są 1/4 28, kupowałem na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi