Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Viper Opublikowano 2 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Dziś w sumie trochę przypadkowo byłem na wystawie/konkursie modeli plastikowych i papierowych w Arenie Ursynów. Modeli co niemiara, od niektórych nie można było oderwać oka, szczególnie podobały mi się wszelkiej maści dioramki. Razem prezentowano modele plastikowe i papierowe i przyznam się, że przynajmniej w kilku przypadkach nie zgadłbym, ze to papier Pierwsza część fotek, wieczorem wstawię resztę. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 2 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca No to jeszcze kilka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Viper Opublikowano 2 Czerwca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Dobra to już ostatnia partia (już nie zanudzam ). Wbrew pozorom nie pstryknąłem wszystkiego, raczej to co zwróciło moją uwagę, albo modele samolotów jakie po prostu lubię. Ewentualnych Twórców przepraszam, że mogłem nie zamieścić ich dzieł, ale to czysto subiektywan relacja W każdym razie było warto i zdecydowanie rekomenduję odwiedzanie takich wydarzeń. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Super, nawet gwiazda śmierci się załapała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Jest tez TS8 Bies! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Tak muszę przyznać, że bardzo mi się ten Bies podobał, podobnie jak dwie Wilgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. merlin71 Opublikowano 30 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Podłączę sie pod temat. Tydzień temu odbywał się w Ustce festiwal modelarstwa 1 Fala Modelarska. Byłem popatrzeć i zrobiłem filmik: I link do albumu z fotkami: 1 Fala Modelarska- Ustka 2024 - Zdjęcia Google https://photos.google.com/share/AF1QipMyeUS9IVv7Q9atXNUCYUtXGTZ5gu8AqJyZWuHy7jXe1IZhr47pGGmeX0Fx8rwuYg A w następny weekend, w Koszalinie będzie kolejna edycja "Bałtycki Festiwal Modelarski". Zamierzam również pojechać. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Na jednym z ujęć zauważyłem kartkę z napisem "nie drażnić modelarzy" 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Tak, między modelami porozkładane były kartki z różnymi zabawnymi tekstami. Ogólnie chodziło o to aby nie dotykać modeli. Adamie wybierasz się na Bałtycki do Koszalina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Niestety nie, mam wyjazd wakacyjny planowany. Wystawa bardzo ciekawa. Tak sobie myślę że w naszym kraju nie ma modelarskich "białych plam". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Bałtycki zaliczony. Krótka relacja: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Piękne modele i piękne dioramy ! Najbardziej przykuwają moją uwagę "kartonówki" ale również wysoko cenię modele plastykowe. Na Festiwalu Bałtyckim byłem paręnaście lat temu. Dostałem dwa wyróżnienia. Byłem również na Paprykarzu Szczecińskim (nazwa kultowa któż tego specjału nie zna) tam również miałem sukcesy. Ciekawostką było że impreza odbywała się w pobliżu Szczecińskiego Muzeum Motoryzacji. Mają tam wiele ciekawych eksponatów. Nie wiem czy wiecie ale nasz kultowy "Junak" był produkowany w Szczecinie i w Muzeum są ciekawe prototypy oparte na "Junaku". Na lotnisku czy też nie dokończonej autostradzie "Junak" zdobył rekord prędkości chyba w swojej klasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi