modelpiotrek Opublikowano 2 Września Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września Ze spraw organizacyjnych -Na miejscu będzie prąd ( będzie namiot stanowisko do ładowania aku ,będzie też namiot kawowo herbaciany :)) - Toitoje i prysznic na miejscu plus dodatkowo na pobliskim kempingu można skorzystać z prysznica - Namiot hangar dla modeli - ognisko ( piątek wieczór oraz sobota) - weźcie jakieś starsze modele do przelatywania przez płonący krąg chyba że komuś nie szkoda nowego średnica kręgu to 3m to na razie tyle jak mi się coś przypomni to edytuję i dopiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 5 Września Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września Działamy pełna parą a pogoda rewelacyjna 😀 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 6 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Września No i lecimy z piknikiem 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasi.grzegorz Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Ten żółty Jungman , to chyba w skali 1: 2 . To jusz chyba zboczenie modelarskie . Bardzo mi się podoba . Ciekawy jestem jak to cudo lata . Pozdrawiam budowniczego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września 33 minuty temu, pasi.grzegorz napisał: Ciekawy jestem jak to cudo lata . Bardzo ładnie. Makietowo. W powietrzu można go pomylić z pierwowzorem. Widziałem na którymś pikniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Jak "już" - to Jungmeister ! Jungman miał rzędowy silnik..... To - tak gwoli ścisłości. - Jurek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Września Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września Najlepiej się dyskutuje na miejscu Więc pakujcie się i przyjeżdżajcie !!! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Września Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września Kolejka do latania zrobila się ekstremalnie długa ale i ludzi do latania jest mega dużo z czego bardzo jesteśmy szczęśliwi bo kto czeka na swoją kolej lub nie lata to można prowadzić wspaniałe rozmowy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 9 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Września Marzenia się spełniają 17 lat marzyłem by u nas w Raciborzu spotkało się tylu modelarzy z całej Europy i w tym roku się to spełniło dzięki Wam !!! Naprawdę nie wiem co powiedzieć bo żadne słowa nie oddadzą tego co czuję więc pozostaje mi tylko powiedzieć w imieniu nas wszystkich ze Skrzydlatego Raciborza Dziękujemy Wam bardzo !!!!! a tak kiedyś wyglądał nasz pierwszy oficjalny piknik w Raciborzu hehehe Nocny pokaz heli Leszka (Psychol) polecam w 4K 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apathor Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września Podziekowania za organizacje wspanialej imprezy. Jak co roku, bylo super fajnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. vaderjk Opublikowano 9 Września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Września Dreamliner RC gigant Nocny lot z fajerwerkami śmigłowcem 700:Ring of fire;-) 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września Duże podziękowania dla organizatorów, rewelacja! Byłem pierwszy raz, i na pewno wrócę za rok. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września Heli ze świecami dymnymi:Model RC 140kg wagi, 60koni :-) 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 9 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Września Parę fotek z naszego pikniku autorstwa naszego kolegi Roberta oraz link do wszystkich https://www.facebook.com/groups/SkrzydlatyRaciborz/permalink/8172649269515732/ 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września Był u Was i nasz reprezentant , Tomek i jego Boeing, wrócił zachwycony z deklaracją ponownej wizyty za rok. Może i ja się skuszę🙂 Troszkę daleko do Was z "Śledziowa" ale dla chcącego nic trudnego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 9 Września Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 4 minuty temu, Nielot napisał: Był u Was i nasz reprezentant , Tomek i jego Boeing, wrócił zachwycony z deklaracją ponownej wizyty za rok. Może i ja się skuszę🙂 Troszkę daleko do Was z "Śledziowa" ale dla chcącego nic trudnego. Bardzo się cieszę że się u nas spodobało przyjeżdżajcie a my Was ugościmy z całego serca jak wszystkich którzy do nas przyjeżdżają na piknik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Września W dniu 6.09.2024 o 20:23, pasi.grzegorz napisał: Ten żółty Jungman , to chyba w skali 1: 2 . To jusz chyba zboczenie modelarskie . Bardzo mi się podoba . Ciekawy jestem jak to cudo lata . Pozdrawiam budowniczego . Skala tego Jungmeistera to 1:1,25 lub jak kto woli 75% oryginału. Silnik boxer 500 ccm. Masa do startu 140 kg. Pilot Helmut Muller. Latał już takim na pikniku modelarskim Żar w 2014. Tamten srebrny model uległ uszkodzeniu podczas kraksy. Super impreza - nie pamiętam który raz byłem ale chyba siódmy 🙂 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 41 minut temu, Krzysiek "Viper" napisał: Skala tego Jungmeistera to 1:1,25 lub jak kto woli 75% oryginału. Silnik boxer 500 ccm. Masa do startu 140 kg. Pilot Helmut Muller. Latał już takim na pikniku modelarskim Żar w 2014. Tamten srebrny model uległ uszkodzeniu podczas kraksy. Super impreza - nie pamiętam który raz byłem ale chyba siódmy 🙂 I mam nadzieję Krzyśku że tak będzie też co roku no bo jak bez Ciebie i Twojego Heli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Pościg za "palącym się" B17 Robertusa i bitwa ESAWysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2 godziny temu, vaderjk napisał: Pościg za "palącym się" B17 Robertusa i bitwa ESA Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka Wojtek dajesz czadu na Twoje relacje zawsze można liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi