wojcio69 Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada No i mam mały probrem. FB wywala mi takie ogłoszenie, tutaj zamieścić go nie mogę, bo nie jest to sprzęt modelarski, allegro i OLX się czepiają i jestem w czarnej d**** Macie pomysł gdzie zamieścić ogłoszenie dotyczące wiatrówki? Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 54 minuty temu, wojcio69 napisał: No i mam mały probrem. FB wywala mi takie ogłoszenie, tutaj zamieścić go nie mogę, bo nie jest to sprzęt modelarski, allegro i OLX się czepiają i jestem w czarnej d**** Macie pomysł gdzie zamieścić ogłoszenie dotyczące wiatrówki? Dzięki za info. Na forach dotyczacych wiatrowek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Przemku póki co poszło na sprzedajemy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Grzmiący kij kal. 5,5 mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 4,5 ale z soczewkami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Wojtek, wszystko się da nawet na fb :-=) Czarnoprochowcy robią to tak: do zważenia model taki i taki... waga powiedzmy 1600g. I wszyscy wiedzą o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Irku nie umiem grypsować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada wiatrówki normalnie na allegro były? Sam kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Witold, zgadza się, ale... chcą jakiś numer EAN czy ENA i naliczają sobie taką prowizję, że nie będę ich sponsorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada ean to numer wyrobu chyba, prowizja to inna sprawa ale nie pisz że się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2 minuty temu, witold_pi napisał: (...) ale nie pisz że się nie da Witold, napisałem, że się czepiają, a to robi róznicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Na A Lokalnie można zamieścić bez prowizji. Jest taki rodzaj ogłoszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi