Skocz do zawartości

KST sprzedaje serwa do ruskich dronów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym się w ogóle cieszył że my-modelarze mamy jeszcze możliwość zakupu serw...

Przy obecnym czasie na budowę dronów na całym świecie i zapotrzebowaniu na wszelaką elektronikę dobrze że producenci rzucają jeszcze coś na "detal" . Hacker, Bluebird sprzedają ogromne/hurtowe ilości serw i np .kupić silniki z przekładnią Hackera jest coraz ciężej i są to głównie stany magazynowe sklepów.

• Lubię to 1
Opublikowano
19 godzin temu, pawkar napisał:

Truizm...

Tak, ale tylko dla myślących. Wystarczy się rozejrzeć wokoło by zobaczyć ilu ich jest. Nie żeby nie mogli logicznie myśleć, najczęściej tego nie robią ze zwykłej wygody.

Opublikowano

Nie wiem jak jest z KST, nigdy nie kupowałem, ale można podejść do tematu zero jedynkowo i wtedy dojdziemy do wniosku, że wszystko jest jakoś dotknie te wojną, sankcjami etc., np. na drugim końcu świata i bojkotowanie nie ma sensu. Można też nie dać się zwariować i podejść do tematu rozsądnie. W dobie internetu konsument nie jest już wcale bezbronny i ma wielką siłę.

Opublikowano

Panowie , o co ta rozmowa : Na wojnach zarabiali zarabiają i zarabiać będą możni tego świata a my pocieszmy się chociaż naszymi modelami. Nie ma sensu szukać podtekstu politycznego. Może i sprzedają te serwa na Wschód , no i co?

Ich sprawa, jeśli KST robi dobre niezawodne serwa to dlaczego ich nie kupować?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.