Tom Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Wnukom zajumałeś mikro lokówke dla lalek 🤣 Materiał pokryciowy super, ciekawe jak będzie wytrzymywał próbę czasu i paliwa. Model piekny, brawo
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano 7 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Lutego Witam Całe skrzydełko oklejone🙂 15
jędrek Opublikowano 7 Lutego Autor Opublikowano 7 Lutego Malować nie chcę, jedynie jakieś elementy ozdobne, najlepiej z kolorowego japonu, no i napis. Taki biało-przeźroczysty z widoczną konstrukcją najciekawiej wygląda🙂 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano Czwartek o 11:50 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Czwartek o 11:50 Dalszy ciąg produkcji🙂 12
Jacekecaj Opublikowano wczoraj o 07:07 Opublikowano wczoraj o 07:07 Ten fioletowy kolor to barwiona japonka, czy kupowałeś kolorowy viles?
jędrek Opublikowano wczoraj o 08:48 Autor Opublikowano wczoraj o 08:48 Japon, kupowałem w Modelemax, ale trochę podejrzany , niby japon ale bardziej mi to wygląda na jakąś bibułkę. Naciąga się pod cellonem ale strukturę ma inną niż japon którego używałem do tej pory.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano wczoraj o 11:11 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 11:11 Usterzenie dostało ozdoby i gotowe do 🙂 6
Rekomendowane odpowiedzi