Tom Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Wnukom zajumałeś mikro lokówke dla lalek 🤣 Materiał pokryciowy super, ciekawe jak będzie wytrzymywał próbę czasu i paliwa. Model piekny, brawo
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano 7 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Lutego Witam Całe skrzydełko oklejone🙂 15
jędrek Opublikowano 7 Lutego Autor Opublikowano 7 Lutego Malować nie chcę, jedynie jakieś elementy ozdobne, najlepiej z kolorowego japonu, no i napis. Taki biało-przeźroczysty z widoczną konstrukcją najciekawiej wygląda🙂 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano 20 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Lutego Dalszy ciąg produkcji🙂 13
Jacekecaj Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Ten fioletowy kolor to barwiona japonka, czy kupowałeś kolorowy viles?
jędrek Opublikowano 21 Lutego Autor Opublikowano 21 Lutego Japon, kupowałem w Modelemax, ale trochę podejrzany , niby japon ale bardziej mi to wygląda na jakąś bibułkę. Naciąga się pod cellonem ale strukturę ma inną niż japon którego używałem do tej pory.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano 21 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Lutego Usterzenie dostało ozdoby i gotowe do 🙂 9
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano 24 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Lutego Prawie gotowy, jeszcze napisy i drobne wykończenia. 19
Tom Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Pikny jest i juz, a jak taki to będzie dobrze latał, wiosna niedługo to się przekomy
RobRoy Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Piękny ci On ... 😉 , aż chce się takiego zrobić. Z oblotem nie czekaj, on się nie boi żadnego powietrza....
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano Środa o 11:30 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Środa o 11:30 Pierwsza wycinanka napisu przyklejona😎 15
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano Piątek o 11:22 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Piątek o 11:22 Witam Prawie gotowy, jeszcze bez odbiornika wyłącznika i akumulatora. Z zewnątrz nic się nie zmieni. 12
Rekomendowane odpowiedzi