Skocz do zawartości

Zdobyczne motorki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie się chwalą swoimi zdobyczami w temacie silniczków.

To i ja się pochwalę. To co na zdjęciu, to tylko część mojej zdobyczy.

Na razie inwentaryzację przeprowadzam.

Jest tego dużo, tak ze 30 kilo motorków

Ja tyle nie potrzebuję, zwłaszcza np 15 silników MARZ 2,5, czy innych.

Nie jestem handlarzem, i  w życiu nigdy nie sprzedałem silnika, który otrzymałem...

Ale, że to znalezisko nie  do końca było darmowe, więc na giełdzie zamieściłem ogłoszenie na razie o  nowych MARZACH 2,5 D

Było ich kilkanaście, ale ubywa, bo zgłaszają się chętni, zwłaszcza,że cena jest atrakcyjna.

Po remanencie wystawię na giełdzie inne motorki, ale takie, które mają wartość, dla zainteresowanych.

C.D.N.

A.C.

zadobyczne motorki.jpg

• Lubię to 1
Opublikowano

To nie są żadne "sanki"

To jest kompletny zestaw napędowy do  wyczynowej łodki FSR 7,5 na najwyższym poziomie.

Nie pamiętam, ale być może na tym zestawie zdobył MS Europy ... W sumie spadek po zmarłym Koledze.

Ten zestaw akurat znalazł się na zdjęciu przypadkiem. Wykonanie na najwyższym poziomie i nie do sprzedania.

A.C.

Opublikowano

Następne wejście:

W tych skrzynkach znalazłem takie coś, jak na zdjęciach.

I proszę o informację fachowców. Co to za silnik? Pewnie sam bym to w internetach szybko.odszukał, ale z uwagi na brak czasu chcę posiłkować się wiedzą tu obecnych forumowiczów.

Sądząc po wykonaniu i śrubkach, to radziecki motorek jest, pewnie jakiś CSTKAM, ale mogę się mylić....

A.C.

m.jpg

m 2.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, AndrzejC napisał:

Następne wejście:

W tych skrzynkach znalazłem takie coś, jak na zdjęciach.

I proszę o informację fachowców. Co to za silnik? Pewnie sam bym to w internetach szybko.odszukał, ale z uwagi na brak czasu chcę posiłkować się wiedzą tu obecnych forumowiczów.

Sądząc po wykonaniu i śrubkach, to radziecki motorek jest, pewnie jakiś CSTKAM, ale mogę się mylić....

A.C.

m.jpg

m 2.jpg

Mi on na węgierskiega Alaga wygląda Andrzeju:

DSC00414-min.thumb.JPG.7895be46641afbcb6e1a379ca4b936a9.JPG

DSC00413-min.thumb.JPG.d7058b5181f8b1bb8b237106af78604f.JPG

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.