zbjanik Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Puzzle zdecydowanie lepsze niż poprzedni domek- elementy się same z sobą łączą bez dodatkowych części, które tylko dodają ciężaru. Nie chciałem tego pisać w poprzednim poście, ale z zadowoleniem widzę że myślisz😊! A myślenie ma przyszłość, ale ma też teraźniejszość! 1
hubert10 Opublikowano 30 Marca Autor Opublikowano 30 Marca Tak madry zeby sam do tego dojsc to nie jestem raczej rada kolegi 13 godzin temu, zbjanik napisał: Puzzle zdecydowanie lepsze niż poprzedni domek- elementy się same z sobą łączą bez dodatkowych części, które tylko dodają ciężaru. Nie chciałem tego pisać w poprzednim poście, ale z zadowoleniem widzę że myślisz😊! A myślenie ma przyszłość, ale ma też teraźniejszość! 1
hubert10 Opublikowano 12 Kwietnia Autor Opublikowano 12 Kwietnia Ogon skonczony wiec tylko zalozyc silnik, regulator, baterie, odbiornik, maske i w góre! Domek silnika powstanie v2 bo nie dokonca mi sie on podoba Bowdeny tez zostaly poprawione 3
hubert10 Opublikowano Sobota o 08:14 Autor Opublikowano Sobota o 08:14 Zrobilem takie coś aby samolot latal musze dorzucic jeszcze 60g na dziob ale jak dojdzie maska i kilka elementow to jeszcze mniej. Nie wiem jak zabezpieczyc ta baterie przed wysunjeciem sie? Mam jakies pomysly ale nie wiem czy sa dobre? Moze pp rzep dac? Tam gdzie zostaje trch bateri w przedziale gdzie sa serwa? A esc jest na dole pod gąbkami ale nie jest nimj owiniety. Aby sie nie grzal zrobilem coś w rodzaju chlodnicy. Tam jest otwor w kadlubie a w polowie otworu jest taka rampa ktora bedzie wbijac powietrze do esc a wszystko jest w takim tunelu.
Andrzej Klos Opublikowano Sobota o 10:57 Opublikowano Sobota o 10:57 Aby zapobiec przesuwaniu baterii dobrym patentem jest kratka plastykowa, ktora uzywa sie do wykladania szuflad w kuchnia aby naczynia nie lataly po szulfladzie. Ale oczywiscie musi bateria byc czyms (paskiem) przyciagnieta. 1
hubert10 Opublikowano Sobota o 12:26 Autor Opublikowano Sobota o 12:26 Tylko jak taki pasek dac? Zastanawiam sie czy pp nie dac tej bateri na rzepa bo model i tak nie jest do akrobacji
Andrzej Klos Opublikowano Sobota o 22:26 Opublikowano Sobota o 22:26 Pasek do trzymania baterii - rc model battery strap: 1 1
hubert10 Opublikowano Niedziela o 11:28 Autor Opublikowano Niedziela o 11:28 Problemy rozwiazalem i tak sie prezentuje Jeszcze maske musze zrobic 1
Rekomendowane odpowiedzi