Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Puzzle zdecydowanie lepsze niż poprzedni domek- elementy się same z sobą łączą bez dodatkowych części, które tylko dodają ciężaru. Nie chciałem tego pisać w poprzednim poście, ale z zadowoleniem widzę że myślisz😊! A myślenie ma przyszłość, ale ma też teraźniejszość!

• Lubię to 1
Opublikowano

Tak madry zeby sam do tego dojsc to nie jestem raczej rada kolegi ;)

13 godzin temu, zbjanik napisał:

Puzzle zdecydowanie lepsze niż poprzedni domek- elementy się same z sobą łączą bez dodatkowych części, które tylko dodają ciężaru. Nie chciałem tego pisać w poprzednim poście, ale z zadowoleniem widzę że myślisz😊! A myślenie ma przyszłość, ale ma też teraźniejszość!

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogon skonczony wiec tylko zalozyc silnik, regulator, baterie, odbiornik, maske i w góre! Domek silnika powstanie v2 bo nie dokonca mi sie on podoba 

20260412_132716.jpg

20260412_132721.jpg

20260412_132734.jpg

Bowdeny tez zostaly poprawione 

• Lubię to 3
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobilem takie coś aby samolot latal musze dorzucic jeszcze 60g na dziob ale jak dojdzie maska i kilka elementow to jeszcze mniej. Nie wiem jak zabezpieczyc ta baterie przed wysunjeciem sie? Mam jakies pomysly ale nie wiem czy sa dobre? Moze pp rzep dac? Tam gdzie zostaje trch bateri w przedziale gdzie sa serwa? A esc jest na dole pod gąbkami ale nie jest nimj owiniety. Aby sie nie grzal zrobilem coś w rodzaju chlodnicy. 

20260529_170520.jpg

20260529_170523.jpg

20260529_170526.jpg

20260529_170532.jpg

Tam jest otwor w kadlubie a w polowie otworu jest taka rampa ktora bedzie wbijac powietrze do esc a wszystko jest w takim tunelu. 

Opublikowano

Aby zapobiec przesuwaniu baterii dobrym patentem jest kratka plastykowa, ktora uzywa sie do wykladania szuflad w kuchnia aby naczynia nie lataly po szulfladzie.  Ale oczywiscie musi bateria byc czyms (paskiem) przyciagnieta.  

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.