mgr Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Koledzy, prognoza pogody zrobiła nam psikusa, zapowiadają się bardzo silne wiatry i opady deszczu. W związku z tym, podjęliśmy decyzję o zmianie terminu zawodów na 11-12 Lipca 2026. Osoby zapisane, a którym nowy termin nie pasuje, prosimy o wykreślenie się z listy zawodników. Można to uczynić, za pomocą linku otrzymanego w emailu potwierdzającym rejestracje. Ponownie uruchamiamy formularz zapisów (https://f3res.pl/terminarz/), modyfikacje rejestracji możliwe będą do środy 8 lipca. Do zobaczenia na zawodach!
TurboKangur Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Dobrze że ta pogoda pokrzyżowała plany bo bym sie nie wyrobił Jeszcze jedna połówka została do oklejenia 1
Ares Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca 3 godziny temu, TurboKangur napisał: Dobrze że ta pogoda pokrzyżowała plany bo bym sie nie wyrobił Jeszcze jedna połówka została do oklejenia Zależy dla kogo: ja czekałem na urlop cały rok , planowałem loty a cały tydzień wiatr i deszcz .......odechciewa się wszystkiego . Od Soboty piękna pogoda i ja do pracy wracam. Szkoda gadać.
Jakub Bury Opublikowano 7 Lipca Autor Opublikowano 7 Lipca Ja też ten tydzień staram się podgonić nowy model. Zobaczymy czy zdążę. Prognoza pogody dużo łaskawsza.
Jakub Bury Opublikowano Środa o 18:14 Autor Opublikowano Środa o 18:14 Zdążyłem! W piątek po południu oblot. 2
TurboKangur Opublikowano Czwartek o 05:14 Opublikowano Czwartek o 05:14 Ja kończę uzbrajanie dzisiaj po pracy... Więc oblot prawdopodobnie dopiero w sobote rano już na zawodach Przynajmniej oklejanie zakończyłem 3 1
Jakub Bury Opublikowano Czwartek o 10:37 Autor Opublikowano Czwartek o 10:37 Prośba do uczestników i gości aby ze względu bezpieczeństwa na teren lotniska wjeżdżać przez parking przed knajpą i dalej między hangarami. Proszę pod żadnym pozorem nie jechać drogą prowadzącą po lotnisku (czerwona przekreślona). Do zobaczenia na miejscu. 3
LORAK Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Ja to tu tylko tak zostawie, oby już nie było potrzebne. Polecam usługi Pana Ryszarda 1
samolocik Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu O widzę, że życzenia wysokich lotów Czarka się spełniły 🙂 Nieźle się tam Bawiliście 😆 1
Czaro Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Gratuluję pięknych zawodów. Ukłony dla finalistów i zwycięzców. Tutaj więcej zdjęć od Arka: https://photos.google.com/share/AF1QipMt69Zb4oG3lx4sg-Va_LxFJoJZN5CVoKmQHbLpgEOaLEYE0fsv873Ojl9k8qI63Q?key=YzRNX2hBZUpKSXRzcl92THNqLTNjejhVSWdQdTZn Ze zdjęć wnioskuję, że nie tylko Karol miał model ptakom podobny, czyli lądujący na drzewie Już tak sobie myślałem, czy Brzeziny nie byłyby dobre na zawody F3L, ale tam drzewa też są blisko...
Rekomendowane odpowiedzi