Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy,

prognoza pogody zrobiła nam psikusa, zapowiadają się bardzo silne wiatry i opady deszczu.

W związku z tym, podjęliśmy decyzję o zmianie terminu zawodów na 11-12 Lipca 2026.

Osoby zapisane, a którym nowy termin nie pasuje, prosimy o wykreślenie się z listy zawodników.

Można to uczynić,  za pomocą  linku otrzymanego  w emailu potwierdzającym rejestracje.

Ponownie uruchamiamy formularz zapisów (https://f3res.pl/terminarz/), modyfikacje rejestracji możliwe będą do środy 8 lipca.

Do zobaczenia na zawodach!

Opublikowano
3 godziny temu, TurboKangur napisał:

Dobrze że ta pogoda pokrzyżowała plany bo bym sie nie wyrobił :D Jeszcze jedna połówka została do oklejenia :D

Zależy dla kogo: ja czekałem na urlop cały rok , planowałem loty a cały tydzień wiatr i deszcz .......odechciewa się wszystkiego . Od Soboty piękna pogoda i ja do pracy wracam. 

Szkoda gadać.

Opublikowano

image.thumb.png.5c85d538b1b819af1ad5c16342a62796.png

Prośba do uczestników i gości aby ze względu bezpieczeństwa na teren lotniska wjeżdżać przez parking przed knajpą i dalej między hangarami.

Proszę pod żadnym pozorem nie jechać drogą prowadzącą po lotnisku (czerwona przekreślona).

Do zobaczenia na miejscu.

• Lubię to 3
Opublikowano

Gratuluję pięknych zawodów. Ukłony dla finalistów i zwycięzców. 

Tutaj więcej zdjęć od Arka:

https://photos.google.com/share/AF1QipMt69Zb4oG3lx4sg-Va_LxFJoJZN5CVoKmQHbLpgEOaLEYE0fsv873Ojl9k8qI63Q?key=YzRNX2hBZUpKSXRzcl92THNqLTNjejhVSWdQdTZn

Ze zdjęć wnioskuję, że nie tylko Karol miał model ptakom podobny, czyli lądujący na drzewie ;) 

Już tak sobie myślałem, czy Brzeziny nie byłyby dobre na zawody F3L, ale tam drzewa też są blisko...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.