Francka Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Holowanie helikopterem w pionie przerobione 2 lata temu. 3
pietrku Opublikowano 23 Maja Autor Opublikowano 23 Maja O tyle mieliście łatwiej, że nie musiał sięgać na leżąco do wyczepu 🙂. Ale za to trudniej w innych aspektach.
Andrzej Klos Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Cos mi sie wydaje, ze w PRL zrobili to juz bardzo dawno temu...
zbjanik Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Tak Andrzeju- dawno (niestety, bo to znaczy że człowiek ma już dużo lat)- pamiętam z pokazów na katowickim Muchowcu jak Mi-1 chyba, no może SM-2, "wystartował" w ten sposób jakiś szybowiec. To były lata 60-te.
pietrku Opublikowano Sobota o 06:00 Autor Opublikowano Sobota o 06:00 Panowie, macie całkowitą rację Sam kilka razy widziałem takie starty za Mi-2. Też trochę dawno to było. Sam start nie jest nowością, tylko te ujęcia z dronika mi się spodobały. Nadały jakby inny wymiar w oglądaniu. 1
RobRoy Opublikowano Środa o 07:04 Opublikowano Środa o 07:04 W dniu 23.05.2025 o 12:22, Francka napisał: Holowanie helikopterem w pionie przerobione 2 lata temu. A mnie interesuje model szybowca który był holowany - pamiętasz co to było ?
Francka Opublikowano Środa o 13:18 Opublikowano Środa o 13:18 Szybowiec to czeski zestaw K4 , koledzy jeszcze maja takie zestawy , jak Cię interesuje to pisz .
Rekomendowane odpowiedzi