paulusr Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 17 godzin temu, Patryk Sokol napisał: Najpewniej nawet samym szlifem, wygląda, że tam szpachli nie będzie. Weź Patryk nie przeginaj. Jak bez szpachli? Bez szpachli modele nie latają. Areodynamika! Koniecznie pokaż ja sobie radzisz ze szpachlą. Nawet na ścianie 9 godzin temu, Viper napisał: Ale ja myślę o pikselowej Iskrze Zwłaszcza iż to kombinacja białego i czerwonego, a jakoś dla mnie to kombinacja, która najfajniej w powietrzu wygląda i jest najłatwiej zauważalna Krwawy Minecraft fajnie wygląda ale malowanie tego może być upierdliwe w tej skali. Bałtyckie są fajne i te nowsze w szarych camo też.
Viper Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu Fajne to fakt, ale miecznika, który obstawia Patryk i pixelowej nie przebiją Biało Czerwone też fajne, ale skoro Autor modelu tak pomalował, to nie będę papugował.
Patryk Sokol Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 18 godzin temu, paulusr napisał: Weź Patryk nie przeginaj. Jak bez szpachli? Bez szpachli modele nie latają. Areodynamika! Koniecznie pokaż ja sobie radzisz ze szpachlą. Nawet na ścianie E nie, tak dobrze nie ma. Nie będzie szpachli na przejściu kadłub skrzydło. Wszędzie indziej - będzie szpachli sporawa 15 godzin temu, Viper napisał: Fajne to fakt, ale miecznika, który obstawia Patryk i pixelowej nie przebiją Biało Czerwone też fajne, ale skoro Autor modelu tak pomalował, to nie będę papugował. Czarno - pomarańczowa też jest super. Jakby oczka miała na nosie, to totalnie bym ją robił, tak się wciąż waham.
Rekomendowane odpowiedzi