Janekm Opublikowano Piątek o 07:58 Autor Opublikowano Piątek o 07:58 Po doświadczeniach z poprzednim trenerkiem chyba jednak nie..
Janekm Opublikowano Sobota o 11:21 Autor Opublikowano Sobota o 11:21 Dziś złożyłem model aby zobaczyć w całości, powiem wam, jestem pod wrażeniem możliwości jakie daje wycinanie laserem, wszystko pięknie pasuje, rurki węglowe stanowiące uzupełnienie dźwigarów pięknie wsunęły się w gniazda w skrzydłach. zastrzały pasują jak ulał, jestem zadowolony. Podwozie (Ktoś już pytał dlaczego nie robiłem zawiasu przy mocowaniu do kadłuba) bardzo ładnie pracuje na gumowych amortyzatorach, zamiast zawiasu goleni przy kadłubie, pojawia się ugięcie całej goleni amortyzowane gumami. Przy okazji, okazało się, że klej CA pięknie klei gumę, skleiłem pętle amortyzatorów (bez wielkich nadziei na powodzenie) i okazało się, że jest bardzo dobrze i nie trzeba kombinować innych rozwiązań. 2
young Opublikowano Sobota o 12:17 Opublikowano Sobota o 12:17 Sprawia wrażenie bardzo lekko i fajnie zrobionego . Moim zdaniem to te zastrzały skrzydeł mogą się rozlecieć . Warto sprawdzić .tak sądzę ?
Janekm Opublikowano Sobota o 12:52 Autor Opublikowano Sobota o 12:52 Zastrzały pełnią rolę raczej dekoracyjną, nie mogłem sobie wyobrazić Pipera bez zastrzałów. główne obciążenia pełnią 2 rurki węglowe.
Rekomendowane odpowiedzi