RomanJ4 Opublikowano Piątek o 22:16 Opublikowano Piątek o 22:16 https://diqn32j8nouaz.cloudfront.net/antonov_rips_landing_gear.mp4
japim Opublikowano wczoraj o 07:12 Opublikowano wczoraj o 07:12 Roman - czy Ty tez musisz uskuteczniać clickbajtowe tytuły wątków? Za mało tego w mediach? Trzykropek i link do jakiegoś artykułu. Serio? 1 1
Czaro Opublikowano wczoraj o 09:28 Opublikowano wczoraj o 09:28 Czy leci z nami moderator? Może wystarczy jeden temat "Linki Romana"? 1 4
Shock Opublikowano wczoraj o 12:30 Opublikowano wczoraj o 12:30 Ciekawiło mnie zawsze czy ktoś zwróci uwagę na "działalność " Romka na forum... Mnie osobiście to nie przeszkadza i nawet generuje pewien ruch, jest nieszkodliwe i czasem ciekawe, aczkolwiek jeśli każdy z Nas podrzucałby linki do obejrzenia tak często to tik tok chyba mógł by się schować... Pomysł Czarka całkiem z sensem-można by podkleić temat Romanowi i tak pewnie każdy zerkał by z ciekawości co nowego 1
wojcio69 Opublikowano wczoraj o 14:17 Opublikowano wczoraj o 14:17 Nie Roman pierwszy i nie ostatni Wiele innych tematów tu na forum rozrastało się objętościowo do dzieł Lenina niewiele wnosząc w temacie. No taka to już ta nasza natura, bo i mnie i każdemu z nas zdarzyło się pisać, bo... Pomysł na utworzenie wątku especially for Roman uważam za zasadny 1
Rekomendowane odpowiedzi