kszczech Opublikowano Sobota o 20:52 Opublikowano Sobota o 20:52 Witajcie, Czy jest tu ktoś z okolic Gubina, kto pomógłby wprowadzić do naszego dziwnego hobby obiecującego modelarza?
Ares Opublikowano Poniedziałek o 09:51 Opublikowano Poniedziałek o 09:51 Dlaczego twierdzisz ,że modelarstwo to dziwnego hobby?
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kszczech Opublikowano Poniedziałek o 11:21 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Poniedziałek o 11:21 Bo czasem patrzę na siebie i się śmieję — wydawanie kasy, poświęcanie każdej wolnej chwili, kupowanie „w promocji”, a potem sprzedawanie modelu z „zyskiem”, licencje sportowe, opłaty startowe, wyjazdy na lotnisko żeby spotkać takich samych wariatów jak ja… 🤣 A tak serio — to tylko taki modelarski sarkazm. Wiadomo, że kochamy to hobby 😉 5
Ares Opublikowano Poniedziałek o 18:37 Opublikowano Poniedziałek o 18:37 He he wiem wiem, podpuszczałem Ciebie bo byłem ciekawy co napiszesz😉, każdy hobbysta jest troszkę zwariowany ale dzięki temu świat jest bardziej wyrazisty.
Rekomendowane odpowiedzi