Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 23 godziny temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 godziny temu Aby trochę odpocząć od budowy modeli samolotów wojskowych , postanowiłem zrobić model samolotu PZL M20 MEWA . Model będzie miał rozpiętość 2,125 m , napędzany będzie silnikami elektrycznymi . 14
piotr jet Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Witaj Lucjanie Czekam na zdjęcia z działania!!!!!!!!
Andrzej Klos Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Dobry pomysl z silnikami elektrycznymi 😁
Lucjan Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Używając silników elektrycznych są mniejsze szanse że któryś zgaśnie i będzie kret . Niebawem otrzymam wycinanki laserowe modelu , rozpocznie się budowa i będą zdjęcia.
pacek Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Lucjan jeśli to nie tajemnica ? To sam robisz projekt? czy masz jakiegoś dobrego anioła ?
Lucjan Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, pacek napisał: Lucjan jeśli to nie tajemnica ? To sam robisz projekt? czy masz jakiegoś dobrego anioła ? Bazą do wykonania modelu jest : https://shop.fun-modellbau.de/en/lasercut-kits-shortkits/Fun-models--aircraft--shortkits--partialkits--rc-model--lasercut-electric/smal-scale-woodkits/Piper-Seneca-2150-mm---Holz-Bausatz-cnc-lasercut--holzbaukasten-rc-modell-fun-modellbau-de--lasercut--holzbaukasten--rc-modell.html Zdecydowałem się na to ponieważ szkoda mi czasu , a mam w głowie jeszcze kilka projektów na przyszłość.
Rekomendowane odpowiedzi