Andrzej Klos Opublikowano Niedziela o 03:25 Opublikowano Niedziela o 03:25 Ku..a! Udalo mi sie zrobic 2 lewe lotki do P11c! 2 1
kulfon250 Opublikowano Niedziela o 10:10 Opublikowano Niedziela o 10:10 Witam w klubie, ja kiedyś zrobiłem dwa lewe skrzydła 1
robert.pilot Opublikowano Niedziela o 10:45 Opublikowano Niedziela o 10:45 7 godzin temu, Andrzej Klos napisał: Ku..a! Udalo mi sie zrobic 2 lewe lotki do P11c! Będzie na zapas 😉 1
Andrzej Klos Opublikowano Środa o 10:07 Opublikowano Środa o 10:07 Zdaje sie, ze udalo sie zrobic obie lotki... 2
jędrek Opublikowano Środa o 20:52 Autor Opublikowano Środa o 20:52 10 godzin temu, Andrzej Klos napisał: Zdaje sie, ze udalo sie zrobic obie lotki... Czyli można zrobić i dobrze😁. U mnie relacja z budowy trochę się odwlecze bo dopadło mnie niespodziewane choróbsko i dochtory musieli mnie nieco pokroić, ale jestem już w domu i powoli dochodzę do siebie. 4
Andrzej Klos Opublikowano Środa o 22:49 Opublikowano Środa o 22:49 1 godzinę temu, jędrek napisał: Czyli można zrobić i dobrze😁. U mnie relacja z budowy trochę się odwlecze bo dopadło mnie niespodziewane choróbsko i dochtory musieli mnie nieco pokroić, ale jestem już w domu i powoli dochodzę do siebie. Trzymaj sie!
ZKA Opublikowano wczoraj o 08:42 Opublikowano wczoraj o 08:42 Szybkiego powrotu do zdrowia i do budowy modeli życzę !
Rekomendowane odpowiedzi