Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kulfon250 Opublikowano wczoraj o 12:06 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 12:06 Od zawsze chciałem zbudować Leprechauna, ale musiłabym przerobić i narysować go na bazie oryginału. Zacząłem to robić, ale po drodze wpadły inne modele i tak leżał i czekał. Aż zupełnie niechcący wpadłem na plany Cabotina (trochę zmodyfikowany klon). Spodobały mi się i trafił na ploter Poniżej próbne przymierzenie przedniej części kadłuba. A tu już oba się mierzą Przymiarka mechanizmu łączenia kadłuba. Kadłub na razie czeka. kleimy statecznik poziomy, można by z niego zrobić mały samolot ma 100 cm rozpiętości A tu klejenie płetwy poziomego No i zaczynam klejenie kadłuba , na pierwszy ogień poszedł tył. cdn. za chwilę Klejenia tyłu cd. Poziomy gotowy to i przymiarka. Kawał będzie z niego modelu. Skrzydła ruszają Pionowy Skrzydła coraz dalej 5
rosik Opublikowano wczoraj o 12:22 Opublikowano wczoraj o 12:22 Ale masz tempo👍. Tak patrzę i podziwiam. Moje wszystkie projekty na razie lekko zwolniły (awaria kolana🤦). Mój Krasnoludek na razie czeka w kolejce. Pozdr 1
kulfon250 Opublikowano wczoraj o 12:32 Autor Opublikowano wczoraj o 12:32 Uroki, emerytury Mnie siadła łapa więc też zwolniłem, ale niedługo ma polecieć
Rekomendowane odpowiedzi