Patryk Sokol Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu 9 godzin temu, Andrzej Klos napisał: Napisal, ze bedzie w biurze w piatek i odpisze. Jestem pewien, ze dostaniesz pozytywna odpowiedz! Zobaczę to uwierzę. Ludzie którzy mieli problem z tą firmą, to mówią, że to standard (zawsze zajmie się zaraz, tylko wyzdrowieje, samochód naprawi, z wycieczki wróci etc.) 9 godzin temu, Andrzej Klos napisał: Twoje zdanie powinno raczej brzmiec: I've already reported the kit quality on the Polish RC .... Tak wiem, pisałem na telefonie z autokorektą (polską) i zmieniło mi reported na report 9 godzin temu, Andrzej Klos napisał: Polacy czesto robia ten blad i pisza Polish z malej litery, tak jak po polsku. W angielskim tego nie ma i pisze sie z duzej np English, French, Spanish. Nawet German pisze sie z duzej litery 🤣! A to już moje nieuwaga.
Andrzej Klos Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 22 minuty temu, Patryk Sokol napisał: Zobaczę to uwierzę. Ludzie którzy mieli problem z tą firmą, to mówią, że to standard (zawsze zajmie się zaraz, tylko wyzdrowieje, samochód naprawi, z wycieczki wróci etc.) ... Tak to wyglada w dzisiejszych czasach, wszyscy klamia. Trzeba byc wytrwalym. Wczoraj wygralem proces w sadzie z lokatorem, a za miesiac bedzie nastepny z malarzem dachow...
Jerzy Markiton Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Patryk ? A nie lepiej skorzystać z praw zakupu internetowego i zwrócić towar z żądaniem zwrotu pieniędzy ? Jak sam pisałeś - zestaw jest schrzaniony... Śledziłem ten temat od początku i jak zobaczyłem, jakie "innowacje" wprowadzono w stosunku do udostępnionych plików to wiedziałem, że może z tego wyjść tylko chała ! A model jest świetny. Lata kapitalnie, chyba najlepiej z wszystkich latających skrzydeł, które miałem. Natomiast konstrukcja jest tak przygotowana, że trzeba wielokrotnie zdejmować skrzydła z deski montażowej podczas montażu i wklejaniu kolejnych elementów. Symetria zwichrzenia skrzydeł i lotek przy takiej konstrukcji jest prawdopodobna jak 6 w totku. - Jurek
Patryk Sokol Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Lepiej, ale powiedz, mi jak to wyegzekwować?
samolocik Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Może pomoże jak więcej napisze na dres mailowy producenta że słyszało o tej sprawie i chce aby zwrócił Ci kasę lub wysłał prawidłowy zestaw? Ja mogę napisać jakby co.
Rekomendowane odpowiedzi