Patryk Sokol Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu 9 godzin temu, Andrzej Klos napisał: Napisal, ze bedzie w biurze w piatek i odpisze. Jestem pewien, ze dostaniesz pozytywna odpowiedz! Zobaczę to uwierzę. Ludzie którzy mieli problem z tą firmą, to mówią, że to standard (zawsze zajmie się zaraz, tylko wyzdrowieje, samochód naprawi, z wycieczki wróci etc.) 9 godzin temu, Andrzej Klos napisał: Twoje zdanie powinno raczej brzmiec: I've already reported the kit quality on the Polish RC .... Tak wiem, pisałem na telefonie z autokorektą (polską) i zmieniło mi reported na report 9 godzin temu, Andrzej Klos napisał: Polacy czesto robia ten blad i pisza Polish z malej litery, tak jak po polsku. W angielskim tego nie ma i pisze sie z duzej np English, French, Spanish. Nawet German pisze sie z duzej litery 🤣! A to już moje nieuwaga.
Andrzej Klos Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 22 minuty temu, Patryk Sokol napisał: Zobaczę to uwierzę. Ludzie którzy mieli problem z tą firmą, to mówią, że to standard (zawsze zajmie się zaraz, tylko wyzdrowieje, samochód naprawi, z wycieczki wróci etc.) ... Tak to wyglada w dzisiejszych czasach, wszyscy klamia. Trzeba byc wytrwalym. Wczoraj wygralem proces w sadzie z lokatorem, a za miesiac bedzie nastepny z malarzem dachow...
Jerzy Markiton Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Patryk ? A nie lepiej skorzystać z praw zakupu internetowego i zwrócić towar z żądaniem zwrotu pieniędzy ? Jak sam pisałeś - zestaw jest schrzaniony... Śledziłem ten temat od początku i jak zobaczyłem, jakie "innowacje" wprowadzono w stosunku do udostępnionych plików to wiedziałem, że może z tego wyjść tylko chała ! A model jest świetny. Lata kapitalnie, chyba najlepiej z wszystkich latających skrzydeł, które miałem. Natomiast konstrukcja jest tak przygotowana, że trzeba wielokrotnie zdejmować skrzydła z deski montażowej podczas montażu i wklejaniu kolejnych elementów. Symetria zwichrzenia skrzydeł i lotek przy takiej konstrukcji jest prawdopodobna jak 6 w totku. - Jurek
Patryk Sokol Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Lepiej, ale powiedz, mi jak to wyegzekwować?
samolocik Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Może pomoże jak więcej napisze na dres mailowy producenta że słyszało o tej sprawie i chce aby zwrócił Ci kasę lub wysłał prawidłowy zestaw? Ja mogę napisać jakby co.
awo667 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu 2 godziny temu, Patryk Sokol napisał: Lepiej, ale powiedz, mi jak to wyegzekwować? Płacić kartą i występować ew. o tzw. Chargeback Procedura kłopotliwa i trudniejsza niż paypal (ale osobiście unikam paypala jak ognia - miałem złe przejścia po stronie sprzedającego). Sporo osób chwali sobie jednak ich proces zwrotu kosztów.
Patryk Sokol Opublikowano 24 minuty temu Autor Opublikowano 24 minuty temu 15 minut temu, awo667 napisał: Płacić kartą i występować ew. o tzw. Chargeback Procedura kłopotliwa i trudniejsza niż paypal (ale osobiście unikam paypala jak ognia - miałem złe przejścia po stronie sprzedającego). Sporo osób chwali sobie jednak ich proces zwrotu kosztów. Nie no tak, zgadzam się. Ale ten pociąg już odjechał w tym przypadku.
zbjanik Opublikowano 23 minuty temu Opublikowano 23 minuty temu Poboczny trochę wątek odnośnie Paypala- po ostatnim przypadku już nic tą drogą nie kupię, zalecam wszystkim powściągliwość. Chodziło o wachlarz, taki tradycyjny do ochłody- żona sobie znalazła pasujący, ale aż w Japonii, przez etsy. Wachlarz przysłali, jest bardzo fajny, taki jak miał być- czyli OK. I to nie była pierwsza płatność, wcześniej nie było problemu. Po kilku tygodniach bank z żubrem wysłał mi esemesa, że blokują mi kartę. W oddziale potwierdzili że to nie fake, system wyłapał jakaś moją transakcję albo w USA albo Kanadzie i próbę jakiegoś pishingu czy czegoś takiego, analiza wskazała, że to wspomniana transakcja była powodem. Już mam nową kartę, nic mi nie ukradli, ale trza uważać, nie iść tą drogą.
Rekomendowane odpowiedzi