Paweł R Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 I wszystko jasne dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Zakupiłem od Krzyśka zestaw Yaka Sraka, pomalowałem, poskładałem, wygląda paskudnie więc zdjęć nie będzie. Jutro test na hali, może Valerie znów przybędzie z aparatem i będzie miała zacięcie na fotografowanie Wtedy może jakieś foty wrzucę. Waga pustego modelu z kołami i z malowaniem - 61g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Pokazuj nie gadaj i jakie wyposażenie wsadziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Typowe dla mnie, czyli Corona 4kan. synteza, 3x HXT500, pakiet 360 2s i regiel 10A Turnigy. Co do silnika, to zamontowałem chińską wersię Neutrino czyli Turnigy 3020-1800kv, Majkelowe Jaki śmigaja na takich. Troszkę cięższy niż 2204-14T ale mam wrażenie że trochę lepiej daje. Zobaczymy jak będzie w akcji. Idę lepić napęd kierunku. EDIT: Chińska wersja Neu zasuwa aż miło Co prawda wcina trochę bardziej bateryjki, ale mocy jest... ojojoj, maskra Podoba mnie się to coraz bardziej No to na warsztat wędruje kolejny Jakulec. A co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Jak sławekmod pisał Pan K.Halicki bardzo dokładnie wycina modele wszystko do siebie pasuje. W zestawie all oprócz kleju i RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Zgadza się, modele naprawdę klasa. Nie wiem jak zestaw - kupowałem same częsci depronowe, ale naprawde wykonanie nie pozostawia wiele do życzenia. Jeśli to Twój pierwszy depron, to celuj w wagę ~150g i będzie OK. I tak wyjdzie 160 - tak wychodzą moje No chyba że nie będziesz malował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 ja widzialem caly gotowy model(i nawet mialem zaszczyt momacac :mrgreen: ) i wszysko perfekto wykonane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Kurcze, a ja się spóźniłem... bo już z allegro uciekła wersja z EPP, a taką bym chętnie łyknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Paweł_W malować nie będę chcę jak najlżej zrobić. jary14 wystarczy napisać Mu emaila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Zrobisz takich 5 i zaczniesz olewać wagę - zobaczysz EDIT: Moje Jaczki-Sraczki wyglądają następująco: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Dużo im wagi przybywa po takim malowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Nie wiem. Nie ważyłem. I szczerze mówiąc nie zwracam uwagi Jak przyjdzie do mnie waga to sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Przy dobrym malowaniu od 2 -3 g ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Jeśli mam polecać farbki, to polecam niebieską z Majsterklepki. Kryje świetnie i naprawdę mało jej idzie na jakiekolwiek malowanie. Czerwona kryje gorzej, a czarna to po prostu masakra, jakoś tak słabo. Spróbuję z drugą puszką i zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 nieee malować to ja go nie będę ale dzięki za porady. Przed chwilą wkleiłem podwozie i coś co przypomina koła z owiewkami z depronu (polimer wolno schnie ) Reg już do mnie jedzie jeszcze tylko muszę silnik wyrwać taki jak ma Grzechu i jakiś malutki odbiorniczek muszę kupić bo hfs-06mt to cegła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Olej podwozie i lataj w ogóle bez, ile ja nerwów przez nie stracilem... każde zachaczenie to jakieś uszkodzenie (przynajmniej u mnie, bo nie oszczędzałem i latałem ostro ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Za późno w następnym oleje jak będzie doskwierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Odbiornik kup sobie COrony - RP4S1, 4 kanały z syntezą. Mam w sumie juz chyba 5 takich i śmigają. Podwozie wbrew pozorom się przydaje, szczególnie jak się nie ma opanowanego latania w sensie startów i lądowań do ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgadza się, ale "inwestycja" w kółka i owiewki to zbędna masa. Nawet na zawodach zamiast tego używa się po prostu przyklejonych na węgiel 2 kawałków taśmy dla zmniejszenia tarcia i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgadza się, ale "inwestycja" w kółka i owiewki to zbędna masa. Nawet na zawodach zamiast tego używa się po prostu przyklejonych na węgiel 2 kawałków taśmy dla zmniejszenia tarcia i tyle. nie potrafię sobie tego wyobrazić jakoś, jakieś zdjęcie? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.