Patryykk Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja jednak bd latać Kupiłem sanwe RDS 8000 więc polatam ze wszystkimi P. Tomku, czy może pan podać koszty jakie poniósł pan przy kupowaniu Ultimata ? Tzn chodzi o wszystko razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Cytat z tematu: "Silnik benzynowy 50ccm z HC" Bez liczenia drobiazgów jakieś 5-6 tyś złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Coś koło tego. :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Hmm... Cena dość obiecująca Skusił bym się na takiego Ultimacika. W Końcu do artexu nie mam daleko :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zalaminowałem dziś w DLG stateczniki. Myślę że się wyrobię Także będzie rzucane ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuGuSiK23 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Do zobaczenia jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Serdecznie zapraszamy , lotnisko przygotowane ,pogoda zapowiada się obiecująco , my już piknikujemy [/img] [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 oj działo się dzisiaj działo Dobry model, dobry, :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szirokez Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam. Świetna impreza, na pewno przyjadę za rok, byłem w sobotę, polatałem troche swoim super airem. Organizacja i kierowanie lotami profesjonalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Byłem dzisiaj z kolegą, Porozmawiałem ze znajomymi ,pooglądałem modele ,oczywiście opaliłem twarz na czerwono(standard na piknikach w moim przypadku).Za rok może pojadę na dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Ładnie, ładnie ale ja mam pytanie do Uczestników tegoż Pikniku tudzież do uczestników innych Pikników: Dlaczego ustawia się modele TYŁEM do publiki ? Toć od strony "lotniska" nikt ich podziwiać nie będzie a gapie tylko "zadki" oglądać mogą" ??? i zdjęcia trudniej zrobić :shock: ps. Do pytania tego skłoniło mnie zdjęcie Sławka .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 No jeden się wyłamał, przyjrzyj się dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 bo nikomu się nie chce bawić po lądowaniu i go odwracać i ustawiać hehe super była imprezka szczególnie ognisko (oczywiście proszę o zdjęcia robione podczas ognicha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 No jeden się wyłamał, przyjrzyj się dokładnie Jedna jaskółka wiosny nie czyni. ps. A dokładnie to on jest w trakcie i jak ustawi to nie wiadomo :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Fotki z pikniku: To chyba Kraśnik Znowu Kraśnik Sama imprezka To wszystko oczywiście FlyCamOne 2 z Easy Glidera. Impreza naprawdę super. Pozdrawiam uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 No i po imprezie. Dzięki wielkie dla wszystkich uczestników za tworzenie takiej atmosfery. i coż zapraszamy za rok.Co prawda dla mnie piknik zakończył się bardzo tragicznie ale o tym w stosownym czasie w stosownych wątkach. Niedługo więcej fotek oraz parę słów podsumowania imprezy. Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia za rok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Byłem króciutko z dziećmi - coby młodszy przyzwyczajał się do większych modeli. PS Mam trochę fotek, ale nie wiem, gdzie je wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Impreza naprawde super, bylem tylko w sobote. Bardzo podobaly mi sie loty szybowca Pirat pilotowanego przez Pana Darka. Po jednym dobrym holu pilot znalaz komin i po chwili Pirat byl na wysokosci 500m. Bardzo fajna impreza, brakowalo tylko stoiska z akcesoriami do malych modeli. Myslalem ze uda mi sie cos tam zakupic No ale trudno. Piknik swietnie zorganizowany, super atmosfera i naprawde warto było pojechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Impreza profesjonalnie zorganizowana co prawda w drugim przelocie rozbiłem swojego helia ale nie żałuję. Do zobaczenia za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Byłem, spaliłem się jak głupi, polatałem DLG, jestem zadowolony A ogólnie weźcie mi wytłumaczcie chłopaki. Jak to jest - co nie przyjadę na piknik do Kraśnika to wieje jak głupie! Niby fajno, bo DLG wyżej z rzutu wychodzi, ale noszenia porwane i ogólnie lipa... Jak to kurcze jest? Fatum jakieś, czy co... A poza tym to do zobaczenia za rok I dawać foty!!! FOTY, FOTY! Najlepiej jakieś moje z szybowcem, bo trzeba się na naszej-klasie polansować 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.