Skocz do zawartości

piknik modelarski Kraśnik

Łukasz K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jednak bd latać ;) Kupiłem sanwe RDS 8000 więc polatam ze wszystkimi ;)

P. Tomku, czy może pan podać koszty jakie poniósł pan przy kupowaniu Ultimata ? Tzn chodzi o wszystko razem ;)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Świetna impreza, na pewno przyjadę za rok, byłem w sobotę, polatałem troche swoim super airem. Organizacja i kierowanie lotami profesjonalna.

Opublikowano

Byłem dzisiaj z kolegą, Porozmawiałem ze znajomymi ,pooglądałem modele ,oczywiście opaliłem twarz na czerwono(standard na piknikach w moim przypadku).Za rok może pojadę na dwa dni.

dsc0371i.jpg

Opublikowano

Ładnie, ładnie ale ja mam pytanie do Uczestników tegoż Pikniku tudzież do uczestników innych Pikników:

Dlaczego ustawia się modele TYŁEM do publiki ? Toć od strony "lotniska" nikt ich podziwiać nie będzie a gapie tylko "zadki" oglądać mogą" ??? i zdjęcia trudniej zrobić :shock:

ps. Do pytania tego skłoniło mnie zdjęcie Sławka ....

Opublikowano

bo nikomu się nie chce bawić po lądowaniu i go odwracać i ustawiać :D:P hehe super była imprezka :D szczególnie ognisko (oczywiście proszę o zdjęcia robione podczas ognicha)

Opublikowano
No jeden się wyłamał, przyjrzyj się dokładnie :)

Jedna jaskółka wiosny nie czyni.

ps. A dokładnie to on jest w trakcie i jak ustawi to nie wiadomo :twisted:

Opublikowano

Fotki z pikniku:

pict0033bcf.th.jpg

To chyba Kraśnik ;)

pict0034rcj.th.jpg

Znowu Kraśnik

pict0039n.th.jpg

Sama imprezka

pict0053dle.th.jpg

pict0120e.th.jpg

pict0184x.th.jpg

pict0186fgq.th.jpg

pict0203f.th.jpg

pict0239.th.jpg

To wszystko oczywiście FlyCamOne 2 z Easy Glidera.

Impreza naprawdę super. Pozdrawiam uczestników.

Opublikowano

No i po imprezie. Dzięki wielkie dla wszystkich uczestników za tworzenie takiej atmosfery. i coż zapraszamy za rok.Co prawda dla mnie piknik zakończył się bardzo tragicznie ale o tym w stosownym czasie w stosownych wątkach.

Niedługo więcej fotek oraz parę słów podsumowania imprezy.

Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia za rok!

Opublikowano

Impreza naprawde super, bylem tylko w sobote. Bardzo podobaly mi sie loty szybowca Pirat pilotowanego przez Pana Darka. Po jednym dobrym holu pilot znalaz komin i po chwili Pirat byl na wysokosci 500m. Bardzo fajna impreza, brakowalo tylko stoiska z akcesoriami do malych modeli. Myslalem ze uda mi sie cos tam zakupic :) No ale trudno.

Piknik swietnie zorganizowany, super atmosfera i naprawde warto było pojechac.

Opublikowano

Impreza profesjonalnie zorganizowana co prawda w drugim przelocie rozbiłem swojego helia ale nie żałuję. Do zobaczenia za rok

Opublikowano

Byłem, spaliłem się jak głupi, polatałem DLG, jestem zadowolony ;)

A ogólnie weźcie mi wytłumaczcie chłopaki. Jak to jest - co nie przyjadę na piknik do Kraśnika to wieje jak głupie! Niby fajno, bo DLG wyżej z rzutu wychodzi, ale noszenia porwane i ogólnie lipa... Jak to kurcze jest? Fatum jakieś, czy co...

A poza tym to do zobaczenia za rok ;)

I dawać foty!!! FOTY, FOTY! Najlepiej jakieś moje z szybowcem, bo trzeba się na naszej-klasie polansować 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.