Skocz do zawartości

Rodzynek z allegro

tikicaca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli kompletnie nie wiedza czym handlują

Bo to nieistotny szczegół jest. Ważne, żeby klient zapłacił i nie wnikał czy to szczotkowy, czy nie. Dziecko ma się cieszyć i już :mrgreen:
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze to dac do "odradzam" Niech sobie tam piszą co chca. Karzda wymówka jets dobra jak sie nie wie co sie ma. Zaraz napiszą ze " zdjecia poglądowe i nie stanowią oferty handlowej, a potem ze "opis jest ogólny i moze zawierac mniej lub bardziej niezgodne informacje"

Opublikowano

Można zgłosić na allegro naruszenie zasad regulaminu, co zresztą zrobiłem. Chociaż, jeżeli w Allegro pracują podobni specjaliści, tj "silnik to silnik" na wiele bym nie liczył.

Opublikowano

No chyba jasne, że jak ma dobrze latać, to ten cały przód skrzydła musi być ostry, nie? W ogóle nie macie pojęcia o aerodynamice! :P ;-)

Cena też niezła, przewalona jakieś 10x :crazy:

Opublikowano

Chciało by się krzyknąć "znowu!" jak widzę ten temat. Myślę że na pewno będzie wzięcie Witku na to coś na zdjęciu ;) Niestety takich sprzedawców nie da się uniknąć. Tak samo drażni mnie w przypadku kategorii 1:48 gdy ktoś wystawia modele w 1:72 a po zwróceniu uwagi strzela fochem że będzie wystawiał gdzie mu się chce. Komentarz zostawiam każdemu dla siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.