bzik4 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 ahaweto, a więc jeszcze raz, zarówno MK-16 jak i MK-17 mają pojemność 1,48cm. natomiast MK-12W była silnikiem o pojemności 2,5cm http://www.meca-region16.de/motoren/show.php?OrderNumber=257 EDIT tu tez jest pomyłka? http://modelenginenews.org/cardfile/mk17.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Masz rację . Pomyliłem MK17 z MK12. W MK-16 brak było tej czerwonej dyszy wlotu powietrza do rozpylacza (wlot powietrza był wykonany jako całość z gaźnikiem) oraz śrubki którą widać pod spodem wlotu powietrza. Może jest to wersja rozwojowa MK-16 której CSH u nas nie rozprowadzała :shock:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Może jest to wersja rozwojowa MK-16 której CSH u nas nie rozprowadzała :shock:. Rozprowadzała,rozprowadzała.Od pewnego momentu nie było już szesnastek a tylko siedemnastki.Zadziwia natomiast mnie wykręcenie tylu elementów w tym "nieużywanym"egzemplarzu z Allegro.Głowica tez wygląda na niedokręconą. :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 http://allegro.pl/silnik-spalinowy-czterosuwowy-asp-fs-61-ar-9-95ccm-i1519317667.html nawet zastanawiałem się czy nie kupić bo mieszkam dwadzieścia parę km ale jak zobaczyłem, że handluje talmudami to mi ochota odeszła na przesyłkę mnie nie stać (chyba ,że ten list leci przez stację kosmiczną) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 To musiał być jakiś wał :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Przypomina mi się aukcja motocykla za złotówkę. Koszt odbioru osobistego jedyne 9999zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Uciekają przed opłatami allegro :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 ...jakiś napaleniec spojrzał na cenę, a nie na koszt przesyłki i dał ciała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Swoją drogą chyba mam prawo nie zgodzić sie z taką opłatą za prze3syłkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Chyba się nie dogadał z kupującym. No i nie ma już opcji odbioru osobistego. http://allegro.pl/silnik-asp-fs-61-ar-czterotaktowy-i1520596428.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Ale jest to: :shock: Płatność z góry Płacę z Allegro List polecony ekonomiczny219,50 zł List polecony priorytetowy221,00 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Swoją drogą chyba mam prawo nie zgodzić sie z taką opłatą za prze3syłkę? Nie - kupując zaakceptowałeś warunki sprzedającego ... może jedzie 500 km do najbliższej poczty ??? i opłata tak wysoka - ale ten numer jest o wiele wyraźniej widoczny na wielu aukcjach na ebay'u ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Swoja droga właściciel portalu powinien rugować takie praktyki, w końcu to bije pośrednio także w jego wiarygodność, a jeśli wystawcy się to nie podoba, cóż, nie musi tam wystawiać. Takie jest moje zdanie, choć zdaję sobie sprawę, że może ktoś powiedzieć "widziały gały co brały".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 ...jakiś napaleniec spojrzał na cenę, a nie na koszt przesyłki i dał ciała... cena i tak wydaje się być atrakcyjna, pytanie tylko co z gwarancją :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Webra żarowy OS 3,5 czy 1,8? http://allegro.pl/silnik-zarowy-rc-webra-20-3-5-cm3-z-tlumikiem-i1520394143.html Edit już wyedytowali to ogłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Na zdjęciach O.S a w tytule webra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość decodrew Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Swoja droga właściciel portalu powinien rugować takie praktyki, w końcu to bije pośrednio także w jego wiarygodność, a jeśli wystawcy się to nie podoba, cóż, nie musi tam wystawiać. Takie jest moje zdanie, choć zdaję sobie sprawę, że może ktoś powiedzieć "widziały gały co brały".. W regulaminie jest chyba o tym wzmianka więc aukcje można zgłosić gdzie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garnett Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 http://allegro.pl/hydra-morlock-family-i1527846831.html Dobra cena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Myślę że tak, zestaw wydaje się być jak najbardziej kompletny. Miałem produkt tej firmy i byłem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garnett Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 hmmm w porównaniu do ceny za ile można coś takiego samemu złożyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.