Irek M Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 hahah dostałeś specjalną dedykację Gdybym dostał tę odpowiedź na maila po moim "wtrąceniu" się w aukcję to ucieszyłbym się, że mozna z gościem dyskutować. Jednak on zaczął od tego, że nie jesteśmy na TY. Dodał bym się nie wymądrzał i nie mam pojęcia co to jest FPV... To, że od 40 lat zajmuje się modelarstwem to tym bardziej powiniem zdawać sobie sprawę jak bardzo oszukuje licytujących wpisując owe magivzne FPV w tytule. Ale mnie bardziej śmiać się che z obrońców tej aukcji na RC-FPV gdzie dowodzą, że nie oszukuje bo każdy nagrany materiał z lotu to FPV...Brak słów... Na wpis pod moim adresem zdecydował się pewnie po mojej niechęci dalszego korespondowania z nim. Przemek - ale co miał odczytywać? To zwykły brelok 720x480 więc miał wstawiać fragment nagrania? A po co? Tak własnie próbuje się inteligentnie oszukiwać - coś wspomnę ale nie wiem jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 W takim razie to jest kamera do FPR* a nie FPV *First Person Recorder PS wiem coś o tych aukcjach, dopiero co kupiłem dzieciom grę po polsku, z czeską okładką, wydaną na rynek ełropejski, więc " ... o co Panu chodzi, proszę Pana ... jesteśmy w unji ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 PS wiem coś o tych aukcjach, dopiero co kupiłem dzieciom grę po polsku, z czeską okładką, wydaną na rynek ełropejski, więc " ... o co Panu chodzi, proszę Pana ... jesteśmy w unji ..." Haha miałem dokładnie to samo, kupiłem polską wersję gry na PS3. Może i wersja EU, język w grze PL, ale okładki po węgiersku o czym nie było mowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Oto co dzisiaj zobaczyłem: http://allegro.pl/sa...3142738015.html Przedmiotem aukcji jest kompletne badziewie ale szczerość opisu godna naśladowania. Z drugiej strony dziwne jest dla mnie sprzedawanie za kilka złotych czegoś czym latało się kilka lat i z czym wiąże się wiele wspomnień. Ale ma skurczybyk ogon krzywy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 http://allegro.pl/slizgacz-i3229344881.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidgdynia Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Kurcze, niezle cudo!!! Ten ślizgacz to chyba jakiś tartaczek............prawdziwy rarytas dla kolekcjonerów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 o dżizas ale się uśmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Może to któryś z pogromców mitów wystawił bo oni budowali różności z taśmy hihihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Już kiedyś go wystawił, ale widocznie nie znalazł nabywcy. Ciekawe dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 nie znacie sie na szybowcach a sie czepaicie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 A tu wykonany przez hobbystów modelarstwa lotniczego i dlatego cena odpowiednia http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3280219767&ars_source=ars&ars_socket_id=9&ars_rule_id=45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 To jakiś rarytas bo..." przeznaczony do zdalnego sterowny bez mechanizmów zdalnego sterowania" Magiczny model... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Bo to nie jest zwykły model. To jest szyboiwec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Mam kolejnego rodzynka : http://allegro.pl/zestaw-anten-cl-spw-nadawcza-odbiorcza-5-8ghz-fpv-i3265047625.html Nie ma to jak dokładny opis sprzedawanego przedmiotu , i do tego taka tania przesyłka , a później jakiś amator będzie się dziwił czemu mu to video na 1,2ghz nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 http://allegro.pl/aparatura-orange-t-six-2-4ghz-i3271981807.html zestaw w hk + wysyłka do PL 110$ (~380zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Mam kolejnego rodzynka : http://allegro.pl/ze...3265047625.html Nie ma to jak dokładny opis sprzedawanego przedmiotu , i do tego taka tania przesyłka , a później jakiś amator będzie się dziwił czemu mu to video na 1,2ghz nie działa "Częstotliwość 5800mHz." czyli.. 5,8 Hz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 up , chodziło o to że opis jest wklejony od 1,2GHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A tu kolejny cwaniaczek manipulujący danymi technicznymi: http://allegro.pl/kamera-fpv-keychain-1280x960-30fps-15g-i3302052239.html 149zł za coś co kosztuje 20 pare zł...To chyba szczyt pazerności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Nie masz racji. Kosztuje mniej więcej (a nawet więcej) od tej ceny na Allegro. Sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Nie masz racji. Kosztuje mniej więcej (a nawet więcej) od tej ceny na Allegro. Sprawdź. A może jednak? Specification: Size: 52x30x12mm Weight: 18g incl. battery & keychain Video lense: 640x480 pixel (correct aspect ratio) Battery: Lithium Polymer FPS: 30 (True Rating) Pixel: 1280x960 Continuous video recording time: 60min Voice-activated standby time: 120 hours standby time Capacity of memory card: Can support upto 16GB (max.) USB interface: USB1.1/2.0 PRICE:$7.69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.