Maciek22 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Tak ,musisz tylko napisać do pracownika co chcesz ,a on zmieni i jak coś to dopłacić Musisz wejść w CUSTOMER SUPPORT CENTRE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jak zamawiać w hobbyking? Czy muszę posiadać jakiś szczególny typ konta? Ile może kosztować mniej więcej przesyłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jak zamawiać w hobbyking?Zamówienia jak w każdym sklepie On-LineCzy muszę posiadać jakiś szczególny typ konta?Płatność poprzez PayPal lub kartę VISA / MASTERCARDIle może kosztować mniej więcej przesyłka?To zależy od wagi zamówionych elementów http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_postagetable.aspZaleca się korzystać z przesyłek rejestrowanych, masz wtedy opcję śledzenia przesyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnii Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 zakładasz konto (zwykłe, nie wiem czy są jakieś nie zwykłe), wybierasz elementy które cie interesują. Koszt przesyłki zależy od wagi przesyłki. System sam zlicza masę i na końcu, gdy "idziesz do kasy" wybierasz rodzaj i kwotę za przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 kartę VISA / MASTERCARD Dzięki za info. Rozumiem że chodzi o kartę kredytową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 kartę VISA / MASTERCARD Dzięki za info. Rozumiem że chodzi o kartę kredytową? Załóż konto na paypal i podepnij kartę (visa/mastercard itd), nie musi być kredytowa, wystarczy zwykła debetowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam Orientujecie sie moze co znaczy informacja podana w serwise Track and Trace - SWISS POST za posrednictwem ktorego wyslano mi paczke z HK? : Our delivery partners in the destination country have unfortunately not provided us with any consignment incidents. The lack of this information does not affect actual delivery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto6 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Edit: Mam dokładnie ten sam komunikat. Piszą, że nie mają żadnych informacji na temat paczki od ich "partnerów", którzy zajmują się dostarczeniem paczek w kraju przeznaczenia (czyli u nas zazwyczaj Poczta Polska). Podkreślają też, że informacja ta nie oznacza że z paczką dzieje się coś niedobrego, po prostu nie mają dalszych informacji co się z nią dzieje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Edit: Mam dokładnie ten sam komunikat. Piszą, że nie mają żadnych informacji na temat paczki od ich "partnerów", którzy zajmują się dostarczeniem paczek w kraju przeznaczenia (czyli u nas zazwyczaj Poczta Polska). Podkreślają też, że informacja ta nie oznacza że z paczką dzieje się coś niedobrego, po prostu nie mają dalszych informacji co się z nią dzieje. Pozdrawiam Tak tez myslalem dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Tak tez myslalem dzieki Śledź teraz paczkę na stronie http://sledzenie.poczta-polska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Śledź teraz paczkę na stronie http://sledzenie.poczta-polska.pl/za szybko !!! u mnie w ogóle nie pojawiły się w śledzeniu PP... a listonosz zapukał do drzwi z paczką :-) :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek12345 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 A co tej modyfikacji zamówienia to w jakim języku do nich pisać, zrozumieją jak po polsku napiszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Angielski, tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek12345 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ppompka A po jakim czasie oni mniej więcej odpiszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wchodzisz na LIVECHAT i jak się połączysz, to masz takie jakby gadu gadu, rozmawiasz z nimi na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Wchodzisz na LIVECHAT i jak się połączysz, to masz takie jakby gadu gadu, rozmawiasz z nimi na bierząco. Na bieżąco mówisz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Oczywiście że na bieżąco Już poprawione :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabor Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ile czasu idzie paczka zamówiona w HK w Niemczech? Nigdy u nich nie zamawiałem i dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ile czasu idzie paczka zamówiona w HK w Niemczech? Nigdy u nich nie zamawiałem i dlatego pytam. 2-3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Witam. W czwartek zapłaciłem kartą ( DE warehouse) i do dziś na stronie HK mam status niezapłacone. Zdarzało się Wam coś takiego? Z mojego banku wpłata poszła, sprawdzałem w polkardzie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.