GiulioN Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Chyba chodzi o to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A to - jedno od złożonej FREGATY (mniejsze) , - drugie od nie złożonej 2-giej BARAKUDY (większe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A to - jedno od złożonej FREGATY (mniejsze) , - drugie od nie złożonej 2-giej BARAKUDY (większe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Giulio czytasz w moich myślach i rozumiesz ,,co autor miał na myśli, pisząc te słowa,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Giulio czytasz w moich myślach i rozumiesz ,,co autor miał na myśli, pisząc te słowa,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Po prostu to były jedyne pudła, które widziałem na zdjęciu i też mi się rzuciły w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Po prostu to były jedyne pudła, które widziałem na zdjęciu i też mi się rzuciły w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dzięki waszemu zainteresowaniu wziąłem się za JANTARA. Walczę teraz z wyważeniem. Mam wielki PROBLEM. W piwnicy nie mogłem wyważać modelu 3,5m - za małe pomieszczenie. Przeniosłem się do pokoju - a moja najpiękniejsza połowa chyba jest troszeczkę zła. Twierdzi , że za duże kupuje modele. Poniżej zdjęcia z wyważania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dzięki waszemu zainteresowaniu wziąłem się za JANTARA. Walczę teraz z wyważeniem. Mam wielki PROBLEM. W piwnicy nie mogłem wyważać modelu 3,5m - za małe pomieszczenie. Przeniosłem się do pokoju - a moja najpiękniejsza połowa chyba jest troszeczkę zła. Twierdzi , że za duże kupuje modele. Poniżej zdjęcia z wyważania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 :shock: To będzie rakieta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 :shock: To będzie rakieta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jezu, ale on w całości jest piękny :shock: Aż mnie naszła ochota na skończenie swojego modelu z V-ką (tylko sporo mniejszego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Słoneczko świeci ale mocno wieje :? . Jeżeli się poprawi to wybiorę się na latanie ale późnym popołudniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 O której jutro latamy bo pogoda ma być znośna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wybiorę się , ale dopiero późnym popołudniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Po konsultacjach telefonicznych ustaliliśmy godzinę spotkania na 12-tą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 jakie plany na jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jak nie będzie wiało to około 11;30 powinienem być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Z konieczności wybiorę się dopiero ok. 16-17. W ciągu dnia będzie mocno wiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 będę po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.