GOGO Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 o 15 to ja już muszę być w domu "goście" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 wtorek zapowiada się z lepszą pogodą i wtedy możemy grillować od rana do wieczora z jakimiś przerwami na latanie co do dzisiaj zobaczę może uda się być ciut wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Sławek wcale się nie dziwię, wszak rozpoczęła się ,,Wielka Majówka,, . Ja mam na razie spokój z gośćmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mała zmiana planów goście będą wcześniej także koło 16 tej 17 stej będę wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Lata ktoś dzisiaj bo zapowiada się wiatrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dzisiaj troche za mocno wieje. Może na jutro przeniesiemy loty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Jestem za ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Pogoda dopisała Spitfire z HK po wielu przeróbkach w końcu lata jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jakieś latanko jutro ?? bo niedziela się kiepsko zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Jak pogoda dopisze to się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Chyba w niedzielę po południu będzie dużo lepsza pogoda niż dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Wczoraj było odwrotnie,ale jutro będzie zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo20670 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Lata ktoś dzisiaj?? bo Ja się wybieram będe testował DYM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Jak tam udany test dymu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 W niedzielę po południu pogoda bardzo sie poprawiła i były loty. Odbył się test ,,dymu,, . Jak najbardziej udany , ale dzień zakończył się fatalnie . Sławek swoim Jakiem (ten od dymu ) miał bardzo twarde lądowanie. W zawisie zgasł silnik, była za mała wysokość i za mała prędkość . Maciej swoim Dragonem również ostro ,,przyglebił,, . Prawdopodobnie rozłączyło się zasilanie elektryczne. Straty są dużo większe . Moje modele nie poniosły strat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Test z dymem chyba udany ale potrzebne są jeszcze małe przeróbki... http://www.youtube.c...re=results_main Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 lata ktoś ? mam zamiar być około 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Pogoda dzisiaj w kratkę akurat przestało padać ,a co będzie później nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zapowiada się kolejny wietrzny dzień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Adam,sie byś pochwalił jak tam było jak ciebie nie było ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.