motyl Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Marcin, nie wiem jakie masz skojarzenia, ale najwyraźniej nie potrafisz zrozumieć że pierwsze dwie linijki posta napisane są w stylu REMOĄT. No ale cóż każdy kojarzy jak potrafi. NoChybazeFolałbySSmiecNaPiSanewtAkiMstaJLuCobyZAkUmAc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Nie irytuj się, fakt pisania niezrozumiale jest, to że sam napisałeś bez ogonków również. Proponuję obu panom zwracać uwagę częściej na to co piszą chociaż sam uważam tak jak Marcin że pisanie bez ogonków łatwiej wybaczyć niż pisanie ciurkiem bądź z błędami typu rozumie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zimą nachodzi mnie "faza" na LFS Drifting oczywiście wszystko kręcone na kierownicy Logitech Driving force ex Film http://www.youtube.com/watch?v=H4lKGFclECw Jazda rowerem Merida matts sub 40 v 8) Zbijanie bąków to chyba tyle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 sporty generalnie kitesurfing, narty/snowboard/snowkite, rower ostatnio mniej, kiedyś wspinaczka skałkowa, w przyszłości może paragliding samochody by też interesowały bardziej, gdybym miał garaż/warsztat i miał ewentualnie gdzie w nich podłubać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tak się relaksuje po lataniu i zabijam czas zimą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ooo widzę, że ktoś dzieli pasję tak jak ja :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 aa zapomniałem ostatnio jeszcze kulturystyka mnie wciągnęła. Zacząłem dbać o siebie po 3 tyg ćwiczeń (naturalne) aby nie było że się spiduję :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Co do "pakowania" no to się nie wypowiem, daleko mi do jakiejkolwiek aktywności jako kulturysta. Niestety to się nazywa uwarunkowania biologiczne. Z resztą jak będę chciał nosa utrzeć to nie potrzebuje bić ... Co do akwarium to dlaczego nie pobawisz się w holenderskie jak juz masz takie warunki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Co do baniaka-naklej dookoła górnej krawędzi taśmę izolacyjną czy cuś pod kolor bo nic tak nie denerwuje jak widoczny poziom wody i oślepiające świetlówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mustang jest przereklamowany, zreszta idea tego samochodu to samochód dla dzieci bogatych rodziców ... Do tego mały ... ja sprosrod wszystkich muscle car wybralem mustanga ... odrazu podoba mi sie Linia nadwozia , te "oczy" ( nieprzepadam jedynie za mustangiem mach I) sądze ze nie jest tak bardzo przereklamowany jak np. Bugatti veyron (wszyscy mowia teraz o tej krowie- mnie sie nie podoba ai troche... tylko silnik w ukladzie w) no i wszelkiej maści BMW U mnie pełno tego jeździ... i każdy chce miec bmw ( bynajmniej u mnie w miescie) ja wole urozmaicac... to jest piękne najbardziej to dźwięk silnikana 2 miejscu moich super hiper wymarzonych maszynek poza wszelkiej masci mustangami jest dodge charger reszta się zmienia... wiem jedno... Mustang zawsze zostanie numerem 1 p.s. mam 94% szans na wylosowanie a nóz (bez widelca) się poszczęści XD to tyle jeśli chodzi o moje hobby oprocz modelarstwa :lol2: ;D p.s. w Stangu nie jest wcale aż tak mało miejsca... to sprawia tylko takie wrażenie bo nadwozie coupe albo fastback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 to się nazywa uwarunkowania biologiczneAle mięsień piwny trenujesz ? :mrgreen: Oprócz modelarstwa to zajmuję się zbijaniem bąków... Czasem mam jakieś przebłyski i zrobię coś pożytecznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Co do "pakowania" no to się nie wypowiem, daleko mi do jakiejkolwiek aktywności jako kulturysta. Niestety to się nazywa uwarunkowania biologiczne. Z resztą jak będę chciał nosa utrzeć to nie potrzebuje bić ... Co do akwarium to dlaczego nie pobawisz się w holenderskie jak juz masz takie warunki ? ja to robię po to aby dobrze wyglądać. Co do bicia się to jest ostatnia rzecz która przyszła mi do głowy. A co do uwarunkowania biologicznego to sie z tobą w 100% zgodzę. Nergal - o co chodzi?? nie zbyt rozumiem :?: Meteor - Mięsień piwny trenuję codziennie przed telewizorem. Aż ostatnio mam zakwasy :lol2: Edit: aaa, sory Nergal już łapie :lol2: Edit2: ja nie jestem dresem !!! nie jestem z pokolenia JP na 100% :evil: . Nie każdy kto ćwiczy musi być od razu dresem :faja: Edit3 : AAA jeszcze football flagowy, lecz coraz bardziej on mnie irytuje bo u nas w białym to jest dopiero amatorka. Trener przychodzi jak chce, hali nie mamy, lecz faktem jest że dla "flagówki" zajęcia są za darmo :mrgreen: więc nie można się cudów spodziewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Po prostu u mnie rodzina to raczej patyki, sam cale życie ważyłem 60-65kg przy 188cm ... Teraz mi sie zebrało do 75 ale to ze względu na nieregularne odżywianie i hektolitry :wink: Co do mustangów to ja wam pokaże to http://www.seriouswheels.com/pics-1970-1979/1970-Plymouth-Cuda-ro-fa-sy-1152x864.jpg http://www.autogaleria.pl/tapety/img/chevrolet/chevrolet_camaro_rally_ss_1968_01_s.jpg To są pokrewne dość samochody i uważam że są ładniejsze Chociaż nadal wole chargera ale to nie ta klasa samochodów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 szczypiorek ja mam 182 i 80 kg wagi. Masę mam trzeba się wyrzeźbić :wink: ooo tak charger jest zajefajny 8) podobnie myślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ertman_176, Jak mogłeś.... zakochałem się w nim : http://www.seriouswheels.com/pics-1970-1979/1970-Plymouth-Cuda-ro-fa-sy-1152x864.jpg ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A ja muzykuję, choć powinienem raczej napisać w czasie przeszłym: muzykowałem. Gdy brak jest czasu, dokonuje się wyboru - wygrała pierwsza miłość, czyli modelarstwo . Cały czas mam jednak nadzieję, że w końcu znajdę czas na obie pasje. Na razie na półce pozostało mi kilkanaście płyt, na których się udzielałem - na niektórych grałem lub komponowałem, na innych są moje remixy. Z ciekawostek, to grałem w jednym z pierwszych polskich zespołów rapowych Radio TNT oraz byłem członkiem pierwszego, legendarnego składu Indios Bravos, a kompletnie z innej beczki, to brzdąkałem na gitarze na płycie K. Krawczyka "To, co w życiu ważne". A co! . Próbkę mojej radosnej twórczości pod nazwą State of Sound możecie znaleźć tutaj: http://www.myspace.com/stateofsoundrmx - ale zapewne to wiecie, bo mam tę stronę w stopce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Co do "pakowania" no to się nie wypowiem, daleko mi do jakiejkolwiek aktywności jako kulturysta. Niestety to się nazywa uwarunkowania biologiczne. Z resztą jak będę chciał nosa utrzeć to nie potrzebuje bić ... A co piernik do wiatraka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ja ewentualnie jak już tak bardzo nalegacie moge do garażu jako klasyka przyjąć takiego garbusa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 jedyne co mi sie podoba w tym to to podwyzszenie zaraz za drzwiami... wiec liia nadwozia ale to nie ten sam mustang... ten chyba tylko z nazwy... ford go zaadoptował no własnie sam powiedziales ze na ladne... proponuje konika:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ładziu a czego to się nie przyznałeś że grywałeś w Kubusiem Wojewódzkim no ja z innego hobby to preferuje inne formy modelarstwa (palstik, katron ipt., informatyka .... troszke elektroniki, muzyka , ahh i milion innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.